Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy lány csóró?

Figyelt kérdés

De olyan szinten, hogy 21 évesen az álatlános iskoláskori ruháit hordja, amit másoktól örökölt, olyan 10 évesek lehetnek a ruhadarabok 2-3 tulajdonossal.

Dolgozom, de nem keresek valami jól, pedig külföldön vagyok (az átlag kereset 2400€, én ennek a felét kapom, szóval ennyit erről), a boltok meg nagyon drágák, 6000Ft alatt pl nincs farmer.

Fél éve dolgozom, és ugye megtakarítást is illene összehozni, de még azom sincs

2015. aug. 17. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A másik feléből csípj le 100 eurot 1 hónapra amiből tudsz venni 1-2 olcsóbb ruhadarabot. Mindenhol vannak turkálók potom pénzért
2015. aug. 17. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Van félretett pénzed,de nem veszel pár cuccot,amiben nem kéne szégyenkezve mutatkoznod?

Így már mindjárt más...

Sosem bírtam az olyan embereket,akik túlzásba viszik a spórlolást.

Az ilyen emberek általában fukarok is.A fukar emberektől meg hánynom kell.

Szóval visszavonom,nem eszlek meg!:P

2015. aug. 17. 19:52
 13/15 aladar12 ***** válasza:

10 év alatt nem nőttél semmit?

kínai/turkáló/outlet meg biztos, hogy van, csak keresni kellene.

megtakarításnak meg mennyit akarsz és mire? mert ahogy írtad megkapsz 1200 eurót (kb 360E forint, ami azért elég szép fizetés magyar szemmel). abból 600 (kb 120E forint itthon egyesek ennek a 2/3-ából megélnek itthon) elmegy az életre. és neked 600 kell megtakarításnak? inkább tegyél el 300-at(90E forint), ami még mindig szép pénz (csak mondom) és vegyél ruhákat, amikben jól érzed magad.

ennyire nem bonyolult a pénzzel bánni.

20 évesen, én is dolgozok, ha nem is sokat, de mégis tudok megtakarítani pár ezer forintot havonta (mondjuk anyám eltart még). de a ruhatáram pár éve saját pénzből próbálom fenntartani. anyám néha vesz nekem cipőt/fehérneműt, mert nem mindig van munka (még tanulok).

2015. aug. 17. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz,hülyevagy.
2015. aug. 17. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha havonta félreteszel 600 eurót, akkor nem vagy csóró.

Akkor max smucig vagy.

(Bár azt írtad megtakarításod nincs - így meg nem egészen értem)

2015. aug. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!