Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkozik sok gyk-s férfi hogy nem kellenek egy nőnek sem?
#4: "Rakás szerencsétlenség az összes."
Mégis az ő seggüket nyaljátok nap mint nap, reggeltől estig, hónapról hónapra, mert az övékénél kevésbé magasabb nívójú életetekben legalább van kit kigúnyolni, van kit alázni, ha már a főnök éppen verbálisan szétalázta a fejeteket a szalag mellett ácsingózva. Az élet apró örömei... Ti, akik a lelki nyomorékokon röhögtök, mennyivel érzitek magatokat különbnek?
"Ha egy nő kiír egy normális kérdést a sok férfi vagy troll máris támadó választ ír."
Ha egy férfi ír olyan választ, miszerint ő sem egy fullgazdag kigyúrt filmsztár külsejű fazon, mégis van valakije, őt is leszólják.
Tisztelet a kivételnek.
De nem értem az ilyen kérdéseket, ők ilyenek és kész. Hadd csodálkozzanak, ha úgy gondolják. Mit számít ez? Mit érdekelnek téged az ilyen alakok? Főjenek csak a saját levükben, szerintem annyira felesleges több szót vesztegetni rájuk.
Hát mondjuk... némelyik tényleg nem ezen a földön él.
Máskülönben egy rövidke séta alatt is láthatna pár száz olyan párt, ahol tökátlagos (neadjisten: ronda) féfiak mászkálnak nőkkel.
Deee... nyilván én tévedek, és ebben az országban valójában csak párszáz házaspár található, a többiek alienek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!