Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha valaki ismerkedésnél azzal nyit hogy pl. van saját lakása?
A 18-30 év közötti muffok ebből a szempontból három csoportra oszthatók.
1.) kb 10 százalékuk a modellalkatú, gazdag szülőkkel. Csak a tökéletes jó neki, tehát nem áll le senkivel hosszú távon, vár a még alfább kukira. Nem fogja meghatni ha van egy kétszobás paneled Újpesten. Egy idő után ugye átesik a 30 fölötti korosztályba, amikor már szívesen összeáll egy jóképű dzsigolóval, de ugye a pénz továbbra sem érdekli, mert anyuék pénzéből is el tudnak menni a Maldív-szigetekre lőni pár szelfit.
2.) kb 45 százalékuk nemhogy előnyösnek tekinti a lakást, hanem anélkül már a találkozóig sem jutsz el. Ja és ha busszal vagy 10 M alatti kocsival mész akkor is lapátra kerülsz. Ennél a rongytípusnál azt is szem előtt kell tartani, hogy pillanatok alatt lelép, a randin még váladékos bugyival picsogott, de utánad még beütemezett 3-4 találkozót és ha valaki egy Lamborghinivel ment, majd meghívta a 100 milliós lakásába akkor többé nem hallasz róla, még a telóján is hívásszűrési listára tesz.
3.) maradék 45 százalék. Gazdag szülők, de kevésbé előnyös kinézet és hiába a pénz, plasztikai műtétekkel sem lehet belőle modellrongyot faragni. Nem érdekli a lakásod, de mivel bőven kap annyi pénzt anyuéktól, hogy eltartson valakit ezért csak modellfiúkkal ismerkedik.
Lehet ráunt a srác, hogy minden alkalommal ezt kérdezik tőle és már a kérdés előtt kapod a választ.
11-ből 9 randin 5 percen belül rákérdeznek a munkámra és, hogy hogyan érzem megfizetik-e rendesen? Amennyiben közlöm elégedett vagyok vele, jön a következő kérdés. Mennyi idő volt a saját lakásra valót összeszednem?
Szülőkkel élek szöveg után, nem találnak elég érdekes személyiségnek.
Egy kulcsos randin amin voltam, hoztak néhány szabályt:
1. pénzről, fizetésről nem kérdezünk
2. lakásról, házról, kocsiról nem kérdezünk
24-ből 19 hölgynek bejöttem, a tanszéki mérnők állásomat érdekesnek, izgalmasnak találták. A hölgykoszorúból 11 a napfényben is vonzónak bizonyult, a randik nagyrészt a fentebb említett eredménnyel zárultak.
De sok hülye önérzetes nő van.
A kérdező nyilván nem úgy értette a kérdést, hogy ezzel kezd el dicsekedni, meg ilyenek. Hanem egyszerűen csak elhinti a dolgot egy félmondatban, a beszégetés közepén vagy valahogy megemlíti, hogy a nő mindenképpen megtudja, de úgy, hogy ne tűnjön dicsekvésnek.
Én még csak albérletben lakó egyetemista vagyok, de már én is észrevettem, hogy egy egyfajta jópontot, pluszpontot jelent a lányoknál, mikor mondom hogy nekem van saját szobám, szülőktől mentes lakásban. Sőt, sokszor az egész háromszobás lakás az enyém, mert a lakótársaim mindig hazautaznak, én meg ritkán.
Sok lánynak bizony számít, főleg hogyha ő maga, a lány még a szüleivel lakik vagy kollégista, hogy legalább a fiúnál legyen hely, ahol állandóan kettesben tudnak lenni.
Mesélik kollégista barátaim, hogy főleg hogyha a lány is mondom vagy otthon lakik vagy szintén koleszos, akkor egyrészt nagyon nehéz megoldani a szexet, másrészt meg ritkán lehetnek tényleg kettesben.
Ezért gondoskodom róla, hogy mindig elhintsem viszonylag korán, hogy saját helyem van. Nyilván nem ez a döntő, hogy lesz-e valami vagy sem, de azért beleszámít a nagy egészbe.
Persze ha a kérdező úgy értette, hogy szó szerint eldicsekszik vele, hogy "Képzeld, nekem saját lakásom van már.", akkor ő is hülye, mert ezt nem így kell a nők képébe tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!