Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítélendő ha valaki ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha valaki ismerkedésnél azzal nyit hogy pl. van saját lakása?

Figyelt kérdés
Ugye mindenkiben van némi felszínesség és anyagiasság csak a mérték nem mindegy. Nos a felszínességet "tisztára lehet mosni" azzal a szöveggel hogy "külső megfog, belső megtart" tehát a pasi csak észreveteti magát a kedvező adottságával, vagyis ha nincs jó belsője ugyse lesz normális nője.Ez a tézis vonatkoztatható az anyagiak terén is hogy a srác csak fel akarja hívni magára a figyelmet hogy egyébként van lakása mindezzel elérve hogy "rajtengedélyt kapjon" a lakásnélküli de helyesebb pasikkal szembeni versenyben???

2015. aug. 16. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%

A 18-30 év közötti muffok ebből a szempontból három csoportra oszthatók.

1.) kb 10 százalékuk a modellalkatú, gazdag szülőkkel. Csak a tökéletes jó neki, tehát nem áll le senkivel hosszú távon, vár a még alfább kukira. Nem fogja meghatni ha van egy kétszobás paneled Újpesten. Egy idő után ugye átesik a 30 fölötti korosztályba, amikor már szívesen összeáll egy jóképű dzsigolóval, de ugye a pénz továbbra sem érdekli, mert anyuék pénzéből is el tudnak menni a Maldív-szigetekre lőni pár szelfit.

2.) kb 45 százalékuk nemhogy előnyösnek tekinti a lakást, hanem anélkül már a találkozóig sem jutsz el. Ja és ha busszal vagy 10 M alatti kocsival mész akkor is lapátra kerülsz. Ennél a rongytípusnál azt is szem előtt kell tartani, hogy pillanatok alatt lelép, a randin még váladékos bugyival picsogott, de utánad még beütemezett 3-4 találkozót és ha valaki egy Lamborghinivel ment, majd meghívta a 100 milliós lakásába akkor többé nem hallasz róla, még a telóján is hívásszűrési listára tesz.

3.) maradék 45 százalék. Gazdag szülők, de kevésbé előnyös kinézet és hiába a pénz, plasztikai műtétekkel sem lehet belőle modellrongyot faragni. Nem érdekli a lakásod, de mivel bőven kap annyi pénzt anyuéktól, hogy eltartson valakit ezért csak modellfiúkkal ismerkedik.

2015. aug. 16. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Szóval a 11-es szerin minden 18-30 év közötti nő dúsgazdag szűlők gyermeke...
2015. aug. 16. 17:20
 13/18 A kérdező kommentje:
tehát a 18-30 közötti csajok 55%-ának gazdag szülei vannak..........akkor már ezt is tudom
2015. aug. 16. 17:22
 14/18 A kérdező kommentje:
9-es akkor téged mivel lehet elkápráztatni? a külsővel ami mögött jóformán nincs is teljesítmény?ha a belsővel akkor oké csak nem kézenfekvő.mert a belső kidővel derül ki márpedig valahogy fel kell hívni a csaj figyelmét magunkra mert ugye"tennikell nem a sültgalambra várni"
2015. aug. 16. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
A fontos kérdéseket érdemes minél előbb tisztázni. Márpedig a nőknek ez az egyik legfontosabb kérdés.
2015. aug. 16. 18:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet ráunt a srác, hogy minden alkalommal ezt kérdezik tőle és már a kérdés előtt kapod a választ.

11-ből 9 randin 5 percen belül rákérdeznek a munkámra és, hogy hogyan érzem megfizetik-e rendesen? Amennyiben közlöm elégedett vagyok vele, jön a következő kérdés. Mennyi idő volt a saját lakásra valót összeszednem?

Szülőkkel élek szöveg után, nem találnak elég érdekes személyiségnek.

Egy kulcsos randin amin voltam, hoztak néhány szabályt:

1. pénzről, fizetésről nem kérdezünk

2. lakásról, házról, kocsiról nem kérdezünk

24-ből 19 hölgynek bejöttem, a tanszéki mérnők állásomat érdekesnek, izgalmasnak találták. A hölgykoszorúból 11 a napfényben is vonzónak bizonyult, a randik nagyrészt a fentebb említett eredménnyel zárultak.

2015. aug. 16. 22:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Aki hosszú távra tervez és így keres partnert, annak azért fontos kérdés a lakhatás (nem minden családban működik a több generáció egy fedél alatt felállás, konkrétan az én rokoni körömben, ami elég nagy, egy ilyen családot ismerek, akiknél jól működik, az én szüleimmel ezt elképzelhetetlennek tartom, mindenhol máshol előbb-utóbb kiröppentek a gyerekek otthonról, vagy épp most van folyamatban, saját lakás, albérlet, egyedül vagy másokkal, esetleg külföld), de nem feltétlenül kell ezzel nyitni. Nyilván szóba kerül előbb-utóbb, mert hosszú távon egy komoly kapcsolatban lényeges, hogy hol fog élni a pár.
2015. aug. 16. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:
71%

De sok hülye önérzetes nő van.

A kérdező nyilván nem úgy értette a kérdést, hogy ezzel kezd el dicsekedni, meg ilyenek. Hanem egyszerűen csak elhinti a dolgot egy félmondatban, a beszégetés közepén vagy valahogy megemlíti, hogy a nő mindenképpen megtudja, de úgy, hogy ne tűnjön dicsekvésnek.

Én még csak albérletben lakó egyetemista vagyok, de már én is észrevettem, hogy egy egyfajta jópontot, pluszpontot jelent a lányoknál, mikor mondom hogy nekem van saját szobám, szülőktől mentes lakásban. Sőt, sokszor az egész háromszobás lakás az enyém, mert a lakótársaim mindig hazautaznak, én meg ritkán.

Sok lánynak bizony számít, főleg hogyha ő maga, a lány még a szüleivel lakik vagy kollégista, hogy legalább a fiúnál legyen hely, ahol állandóan kettesben tudnak lenni.

Mesélik kollégista barátaim, hogy főleg hogyha a lány is mondom vagy otthon lakik vagy szintén koleszos, akkor egyrészt nagyon nehéz megoldani a szexet, másrészt meg ritkán lehetnek tényleg kettesben.

Ezért gondoskodom róla, hogy mindig elhintsem viszonylag korán, hogy saját helyem van. Nyilván nem ez a döntő, hogy lesz-e valami vagy sem, de azért beleszámít a nagy egészbe.

Persze ha a kérdező úgy értette, hogy szó szerint eldicsekszik vele, hogy "Képzeld, nekem saját lakásom van már.", akkor ő is hülye, mert ezt nem így kell a nők képébe tolni.

2015. aug. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!