Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ez taszítana benneteket, szakítanátok?
Figyelt kérdés
Én egy 22 éves, tapasztalatlan srác vagyok. Volt egy párkapcsolatom, ami nagyon nehézkesen működött, az okait most nem részletezném, és mindössze 1 alkalommal voltunk együtt. Így hát tapasztalatom az nem sok van.
Korábban különböző komplexusok miatt (súly, kinézet, pénisz méret) nem közeledtem senkihez, feleslegesnek tartottam. A súly és kinézet problémát úgy gondolom orvosoltam, rendszeresen sportolok és helyesen táplálkozom, az intim méretet illető problémám még megvan.
A tapasztalatlanság és a kisebb méret szakító vagy akár eleve taszító ok lenne?
2015. aug. 15. 22:26
11/15 anonim válasza:
Az én volt barátomnak 12 centis, szóval a magyar átlaghoz képest kicsi. De nem igazán tartotta vissza a mérete attól, hogy egy év alatt négy (4!!!) rbanccal csaljon meg. Szóval ne izgulj, ha nem fogsz úgy viselkedni, mint egy rakás szerencsétlenséf, a lányok nem fognak elmenekülni csak ezért. Amúgy az exemmel nem volt valami jó a szex, de ehhez semmi köze nem volt a méretének...
12/15 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem szerencsétlenkedni, és határozott lenni.
A volt barátod elég jellemtelen ember, én ezt soha nem tenném meg senkivel.
Köszönöm a válaszod! :)
2015. szept. 16. 21:47
13/15 anonim válasza:
Ezt a merettemat ugy utalom, nem is lehet pontosan megmerni, meg nincs is ertelme, valtoztatni nem tudsz rajta, csak el tudja venni a jokedved, ha esetleg nem Rocco meretu farkad van, amire egyebkent sztem a csajok tobbsege nem vagyna, csak nyomatjak h a meret igenis lenyeg, mikor meg alig birja betolni mert faj, akkor sztem rajonnek h nem kell oriasi nekik. Persze biztos van akinek meg az oriasi is keves, de hat van aki cickoban is mindig nagyobbat akar csinaltatni, mig a gerince mar majd meghal addig. Ffi szakertes volt, bocsi, h en is irtam.
14/15 A kérdező kommentje:
Minden vélemény fontos és hasznos, köszönöm!!
2015. szept. 23. 09:52
15/15 anonim válasza:
legyél olyan, mint 11-es barátja, ezeknek mindig összejön, és látod, még béna is lehetsz az ágyban, csak kefélj majd félre, és vedd semmibe a bnőd, ez a titok úgy érzem sokszor ezen írások után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!