Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha soha semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha soha semmi jó dolog nem történik az életemben, semmi nem sikerül, és már gyűlölöm az életet, magamat és mindenkit a világon?

Figyelt kérdés

Nem csak párkapcsolatokról van szó, de mivel itt vannak a legtöbben, ide írtam.

Akármit eltervezek, semmi nem sikerül, mindig közbejön valami szerencsétlenség ami megakaszt vagy csak szimplán akármennyit teszek érte, nem érem el. Tényleg semmi kilátásom nincs, pedig csak 20 éves vagyok, a családom egy nagy szar, nincsenek rendes barátaim, lány képben sincs soha, egy fillérem nincs, az iskolát se végeztem még el mármint az egyetemet, pedig nem megy rosszul de még sok van, aztán ki tudja lesz-e munkahelyem, de anyám már most is állandóan b***tat, hogy költözzek el itthonról, pedig annyi pénzem nincs, hogy egy kiflit vegyek, állandóan tanulni kell valami szart vagy gyakorlatozni persze fizetés nélkül, érettségivel meg csak gyárban tudnám sz**ni a f**t, az meg a rákot se érdekli de komolyan, tényleg semmim nem lesz, se pénz, se munka, se család, semmi sikerélmény, mindenhez béna és szerencsétlen és tehetségtelen vagyok, már előre látom, hogy ugyanúgy nem fog összejönni semmi ahogy eddig sem jött, van értelme élni így?

2015. aug. 15. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Khmm...

Nem áraztad túl magad egy kicsit, te gyerek?

2015. aug. 15. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Én amióta black metalt hallgatok, jobban érzem magamat. Teli van gyűlölettel a zene, pont olyan, amilyenre nekem szükségem van. Azóta nem is igazán foglalkoztat semelyik ember se, így a nők se. Persze ez valóban marha nagy bosszú, amikor anyámon kívül senki észre se venné, ha eltűnnék is egyik pillanatról a másikra... :D
2015. aug. 16. 18:50
 13/13 anonim válasza:
ugyan igy vagyok vele én is, küldönbség ketőtnk közt hogy nekem van pénzem, anyuéknak is van nagyon sok, szüleimmel jól kijövök. egy kibas/****ott faluba lakom, sosem volt barátnőm, csak akikbe belebolodnultam mindig, egy szar az életem, utálok diszkókba járni meg emberek közé. gyurok rendesen és dolgozom is. de akokr is szar az élet!!!
2015. nov. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!