Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elutasított a lány, most meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasított a lány, most meg vonzom testileg, miért?

Figyelt kérdés

egy éve elutasította a lány a közeledésemet. Nincs baja velem, csak nem érzi a kémiat. Azóta kicsit eddzegetek, ami volt felesleg lenyomtam. Nem voltam akkor sem kövér, eddzetlen pasi, és most sem vagyok kigyúrt. Az elmult hetekben sokszor "ért" hozzám, legutóbb meg kifejezetten közvetlen volt. Hátúlról rámölelt, a pocimat fogta, majd a mellkasomat. Egyszer a hátsóját is hozzámdörgölte. Legalábbis hátúlrol nagyon rámtolatott. Megkérdeztem, hogy ezt mással is igy csinálja, zavarban lett. Majd megirta, hogy ne haragudjak, testileg picit vonzódik hozzám.

Ez mi? Mi lehet ebből? Csak szeretetku...rva?

2015. aug. 15. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
dugd meg és megtudod h kötődik-e :D
2015. aug. 15. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Elkezdtél gyúrni, jobban nézel ki. Ez is mutatja, hogy a lányoknak csak a külső számít. A kémiás duma hazugság.
2015. aug. 15. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi ebben a bonyolult?

Nem tetszettél neki, ő a kémia hiányára fogta a nemtetszést. Edzettél, ő pedig most már kívánatosnak tart, csak derogál neki bevallani, hogy "bocs, legutóbb nem tetszettél, de mivel már javult a külsőd, így már megfelelsz külsőleg".

Egyszerű az egész, mint az ásóbot.

2015. aug. 15. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:

de nem csak ilyen dolgok, hogy "szálkás" lettem.

Akkor nagyon is futottam utána, néha úgy látszott, elege van belőlem.

Egy hónapig sza.rtam rá. Most meg ő jön ide...

2015. aug. 15. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!