Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért csinálják ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért csinálják ezt? Miért mondja, hogy csak beszélgetni akar?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy teljesen ismeretlen férfiak a facebookon rámírnak, hogy ,,Szia, bocsi, nem zavarlak?" ,,Ne haragudj, hogy rád írtam, de gyönyörű vagy...nem lenne gond, ha ismerkednénk?"

Ha nem ismernek, teljesen nyilvánvaló, hogy elsődlegesen szexuálisan tekintenek rám. Miért csinálják ezt, amikor erre senki nem szokott vissza írni? Vagy van, aki igen? XD De most komolyan, világosítsatok fel!

21/L

2015. aug. 15. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szoktam ráírni vadidegen nőkre, csak mert kirakják a mellüket. Tetszeni tetszik, végigpörgetem a nyilvános képeiket, de semmi több. Egy az, hogy tisztában vagyok vele, hogy naponta hány tucat levelet kapnak, kettő, engem holmi kipakolt cicikkel, dekoltázzsal, csodaszépen sminkelt arccal, formás, kerek popsival nem lehet lekenyerezni. Úgyhogy HAJRÁ CSAJOK! (Y)
2015. aug. 15. 14:38
 12/16 A kérdező kommentje:
#10! Ezt igen értem, hogy nem leszek vele együtt egy hónapig, sőt, nekem ez egyértelmű. De sokan több vasat tartanak egyszerre a tűzben, és sok-sok lánnyal randizgatnak, udvarolnak, így könnyebb csak úgy megfektetni a csajokat.
2015. aug. 15. 14:53
 13/16 anonim válasza:
55%
Nagyon szomorú, ha te tényleg 21 éves vagy kérdező! Bár szerintem inkább 13 lehetsz.
2015. aug. 15. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
Elég nyomi dolog ez. Én sem írok rá soha Facen semmilyen jó nőre, mert nem az én stílusom ez. Napi 20 levelet kapnak legalább, meg körbenyalják a seggüket. Tudod mikor írok rá. :D Benne vagyok néhány önismereti, hasonló jellegű klubban, na ott volt már, hogy egy cikk alatti kommentelésből lett beszélgetés privátban.
2015. aug. 15. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én látom rosszul a dolgot,de én írtam már rá lányokra akik megtetszettek.

Volt aki visszaírt azzal mai napig beszélgetek mert nem lett a dolog több egy beszélgetőpartnertől..

De volt egy akivel találkoztam is le is feküdtünk stb szinte semmit nem tudtunk egymásról csak azt h létezünk... 1 évvel alattam járt általánosban és utána egy fél világ volt kettőnk között most 20+ évesen összeakadtunk :D

2015. aug. 15. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

Nyilván van aki ilyenre visszaír... de annak meg én nem írnék vissza, az tutifix. :)

Mert hát az ilyen, leszólító stílusú ismerkedés nem igazán az én műfajom. (Eleve a netes ismerkedés sem az. Sose is értettem az itt társkeresni próbáló népeket.)

Node, hogy mondjak is valami jót is: mivel nekem nemgyerebe ez a dolog, ÉS mivel a párkapcsolatban enyhén szólva sem dicsekedhetem nagy sikerekkel (még kicsikkel sem igazán), ezért az enyém nyilvánvalóan rossz példa, tehát javaslom, hogy te inkább cselekedj ellenkezőképp!

Vagyis beszélgess velük, cseverésszetek, ismerkedjetek csak. Oszt hátha kisül belőle valami jó! :)

2015. aug. 16. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!