Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem akarok járni egy olyan lánnyal, aki már próbált drogot? Akár füvet.

Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy attól abnormális, ha számodra ez elvárás. Ugyanakkor nem mindegy, hogy milyen drogot próbált. Bár magamat igencsak konzervatív embernek tartom, azt gondolom, a füves cigit teljesen normális emberek is kipróbálták (én nem), és ez nekem nem lenne probléma.
2015. aug. 14. 17:29
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Milyen érdekes...:D

A drogot teljesen semleges dolognak veszitek,de ha meglátok egy doboz fehérjeport/Kaját az embernél,hanyatt vágjátok magatokat.:D

2015. aug. 14. 17:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Ezt pont a minap figyeltem meg. Mikor a munkahelyen elővettem a Mega Daily One vitaminis dobozomat, mindenki kb úgy nézett, mintha patkánymérget vettem volna elő :D
2015. aug. 14. 17:42
 14/21 A kérdező kommentje:
*minos
2015. aug. 14. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

fiatalság együtt jár ilyesmivel,(már akinél)nem ítélném el azért mert kipróbálta egyszer kétszer a füvet nem érdekel

de ha rendszeres használója,akkor takarodjon

elegem van az ilyen drogos pics**-ákból már

2015. aug. 14. 17:43
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Mindenkinek más a normális, és más fér bele az értékrendjébe.

Én pl. járnék olyan lánnyal aki próbálta a drogot(persze ha nem szúrta, vagy ha igen akkor steril tűt használt), vagy a füvet. Lehet olyan élet helyzetbe volt, hogy ő neki ez segített átvészelni, ezt az időszakot. Igaz én még egyiket se próbáltam, és nem is szándékozom kipróbálni.

2015. aug. 14. 18:34
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

A drog nem segít ki,csak még jobban tönkrevág.

2015. aug. 14. 18:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

hát ha csak próbált az nem nagy cucc. főleg ha füvet. attól aztán semmi baja nem lesz senkinek. carl sagan is mondta, hogy mennyit füveztek a feleségével, és nem mondható butának. :D

ha kemény drogos lenne, azt megérteném. így csak butaságnak tartom.

amúgy olyan hétköznapi dolgok, mint mondjuk a kóla is drog.

2015. aug. 14. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, én is berúgok akár évente négyszer-ötször is. (Ilyenkor röhögcsélek, vihogok, hülye vicceket mondok, vagy épp beborulok az agyamba, szóval ez az alkohol=aggresszió egy marhaság.)

Szóval minimum érdekes lenne, ha a csajszinak felrónám a hasonlót, csak mert mondjuk ő fűvel teszi.

Ja, igen... szerintem én normális vagyok.

2015. aug. 15. 01:00
 20/21 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

#1 n0.

Ez meg most mi volt..?

Muszály úgy gondolnunk, ahogy te..?

2021. jún. 29. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!