Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem akarok járni egy olyan lánnyal, aki már próbált drogot? Akár füvet.
Milyen érdekes...:D
A drogot teljesen semleges dolognak veszitek,de ha meglátok egy doboz fehérjeport/Kaját az embernél,hanyatt vágjátok magatokat.:D
fiatalság együtt jár ilyesmivel,(már akinél)nem ítélném el azért mert kipróbálta egyszer kétszer a füvet nem érdekel
de ha rendszeres használója,akkor takarodjon
elegem van az ilyen drogos pics**-ákból már
Mindenkinek más a normális, és más fér bele az értékrendjébe.
Én pl. járnék olyan lánnyal aki próbálta a drogot(persze ha nem szúrta, vagy ha igen akkor steril tűt használt), vagy a füvet. Lehet olyan élet helyzetbe volt, hogy ő neki ez segített átvészelni, ezt az időszakot. Igaz én még egyiket se próbáltam, és nem is szándékozom kipróbálni.
A drog nem segít ki,csak még jobban tönkrevág.
hát ha csak próbált az nem nagy cucc. főleg ha füvet. attól aztán semmi baja nem lesz senkinek. carl sagan is mondta, hogy mennyit füveztek a feleségével, és nem mondható butának. :D
ha kemény drogos lenne, azt megérteném. így csak butaságnak tartom.
amúgy olyan hétköznapi dolgok, mint mondjuk a kóla is drog.
Nézd, én is berúgok akár évente négyszer-ötször is. (Ilyenkor röhögcsélek, vihogok, hülye vicceket mondok, vagy épp beborulok az agyamba, szóval ez az alkohol=aggresszió egy marhaság.)
Szóval minimum érdekes lenne, ha a csajszinak felrónám a hasonlót, csak mert mondjuk ő fűvel teszi.
Ja, igen... szerintem én normális vagyok.
#1 n0.
Ez meg most mi volt..?
Muszály úgy gondolnunk, ahogy te..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!