Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszólnak neten, hogy ő szeretőt keres (tehát ennyinek néz. ) mivel lehet visszaszólni?
meg se akar ismerni, jóformán azt se tudja milyen nőnek ír, de így indítanak sokan.
számomra ez sértő!
elsőknél még simán bezártam az ablakot. de már le akaro mreagálni, érezzék át hogy eshet!
lehet nekik mind1 kiféle miféle vagy lehetsz te akármilyen jó nő ő akkor is szeretőt keres...
reagálhatsz rá olyat is, hogy te meg "nagy faxt" :D
22F
mármint 3-asnak ment előző.
első válaszolónak: meg nem biztos hogy őszinte, az is lehet nem jövök be neki és így ráz le...
Irhatod neki azt is, hogy te is szeretőt keresel, de nem üti meg a lécet.
De most ezzel nem hiszem hogy lealacsonyítana téged a saját fejében. Inkább pozitív dolog ez férfi szemmel. Tudod, a "hu de megb..@sznám" érzést kelted bennük, ez csak nem lealacsonyító, nem?
én meg úgy veszem ki, kapcsolatra nem kellenék, de egy körre szódával jó leszek..
szóval pont lealacsonyító, elvégre nem extravagáns(hogy szépen írjam) kép van rólam kitéve, hanem hétköznapi.
több idióta
az elején én sem ugrottam
de most már nem akarok elmenni mellette szó nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!