Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha beszólnak neten, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszólnak neten, hogy ő szeretőt keres (tehát ennyinek néz. ) mivel lehet visszaszólni?

Figyelt kérdés

meg se akar ismerni, jóformán azt se tudja milyen nőnek ír, de így indítanak sokan.

számomra ez sértő!

elsőknél még simán bezártam az ablakot. de már le akaro mreagálni, érezzék át hogy eshet!

2015. aug. 14. 15:38
 1/10 A kérdező kommentje:
meg az is lehet, nem is szeretőt keres, csak így akar lelécelni.
2015. aug. 14. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Legalább őszinte.
2015. aug. 14. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:

lehet nekik mind1 kiféle miféle vagy lehetsz te akármilyen jó nő ő akkor is szeretőt keres...

reagálhatsz rá olyat is, hogy te meg "nagy faxt" :D

22F

2015. aug. 14. 15:40
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es, ezt nem merném leírni, de ilyen ütőset keresnék :)
2015. aug. 14. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:

mármint 3-asnak ment előző.

első válaszolónak: meg nem biztos hogy őszinte, az is lehet nem jövök be neki és így ráz le...

2015. aug. 14. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Irhatod neki azt is, hogy te is szeretőt keresel, de nem üti meg a lécet.

De most ezzel nem hiszem hogy lealacsonyítana téged a saját fejében. Inkább pozitív dolog ez férfi szemmel. Tudod, a "hu de megb..@sznám" érzést kelted bennük, ez csak nem lealacsonyító, nem?

2015. aug. 14. 15:50
 7/10 A kérdező kommentje:

én meg úgy veszem ki, kapcsolatra nem kellenék, de egy körre szódával jó leszek..

szóval pont lealacsonyító, elvégre nem extravagáns(hogy szépen írjam) kép van rólam kitéve, hanem hétköznapi.

2015. aug. 14. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól van. Értem az álláspontodat.
2015. aug. 14. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak egy idióta, ráadásul az interneten. Tök felesleges ilyenre ugrani.
2015. aug. 14. 16:11
 10/10 A kérdező kommentje:

több idióta

az elején én sem ugrottam

de most már nem akarok elmenni mellette szó nélkül

2015. aug. 14. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!