Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha 30+ férfi ilyeneket árulna el magáról az ismerkedés elején?
Őszinte, egyenes fickó, aki nem fél bevállalni a gyengeségeit is.
Valójában csak hiszi magáról, hogy "leértékelt áru".
Nos, nem az.
Legfeljebb most "akciós".
Nyilván ha harmincévesen nem volt még komoly kapcsolata, akkor azért egy kicsit mindenkiben megzuhan az a férfiúi önbecs.
És hát ezt pontosan egy jó szex-szel lehet helyreállítani. Attól szárnyakat kap.
Szóval az első nő aki ezt felismeri, az nyerni fog egy férfit.
A csak az alfát keresők meg bukják őt is.
Ez az lányok, még több ilyen sablonválaszt!
Ez borítékolható, bármi olyat tesz a srác ami nincs megírva a "nagy könyv"-ben, azonnal kuka.
Egyenes az utatok a szélhámos nőcsábászok karjaiba.
Értelmes nője nem lesz szegénynek, remélem, egy hozzá hasonlóval majd boldog lesz.
Engem nem igazán érdekelt volna, ha valaki ezzel kezd, én inkább egy társat választottam magam mellé.
Szerintem ez látatlanban eléggé sokkoló. Ha valakivel már van személyes kapcsolat, kölcsönös a szimpátia, meg fog valami benne és már kezd valami bizalom kialakulni, majd terítékre kerülnek ezek az témák, lehet, hogy értékelném ezt a szintű őszinteséget. Meg ha addig tetszett, nyilván nem befolyásolná a róla kialakított képet, sőt, akkor még lehet púderozni is, hogy biztos "várt az igazira", jaj, de romantikus. Viszont pár levélváltás után ezt a másik orcájába nyomni.. (ráadásul így, hogy szexelni azért jó lenne már!) félnék, hogy valami nagyon elborult figura. Egy pali iszonyú frusztrált lehet, ha nem jön össze neki nő.
Úgy gondolom nem a gyengeségeink felvonultatásával fogunk párt találni, azt bőven elég később megmutatni. Ez így elég pszichoboy benyomású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!