Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy rendes lányt?

Figyelt kérdés

Voltam egy nemzetközi rendezvényen a városomban, ahol sok külföldi fiatal társaság is érkezett meghívásra.

Majdnem mindennap önkéntesként voltam ott, mert unatkoztam volna múlt héten...

Nagyon sok lány mosolygott, meg útba igazítást kért angolul/németül, volt olyan, aki köszönt, megállt előttem, és csak mosolygott..meg aki kérdezte csinálhat-e egy fotót velem...

1 év 3 hónapos kapcsolatom volt egy évfolyamtársammal, de más igényeink voltak, sokkal jobban fejeztem ki a szeretetemet, és elegem lett.(Nem egyszer került elő ez..) Kedvesnek tartom magam, eleinte csendes, de ha jobban megismerek valakit akkor kibontakozom. Szeretek tanulni, és kosárlabdázok.Nem szeretek bulizni, és alkoholizálni, nincs is barátom, mert csak kihasználni akartak. De mégsem jön össze már 6 hónapja semmi..

Egy lánnyal randiztam szakítás után, de mondta, hogy túl rendes vagyok hozzá.(meg hogy frusztrálja ha más megöleli és ad neki egy puszit) (pedig ő is jól tanul meg csendes leány..) Két héttel később írt, hogy megbánta, és van-e kedvem újra találkozni? Volt 2. randi, aztán megint túl rendes vagyok duma.. azóta nem beszéltünk.

Mit csinálok rosszul? 17F

2015. aug. 12. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A csaj jól mondta, túl rendes vagy. Rendes fiúk nem kellenek a lányoknak, a bunkók a nyerők.
2015. aug. 12. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát azért nem mindegyik olyan..

Ha bunkó lennék velük, akkor nem az igazi oldalamat adnám, és azt pedig nem akarom.

2015. aug. 12. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem, mindegyik olyan. A csajozáshoz pedig muszáj színészkedni. Ha önmagadat adod és őszinte vagy, soha nem lesz normális kapcsolatod.
2015. aug. 12. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Jól mondod kérdező, nem mindegyik lány olyan, egyáltalán nem. Nekem ugyan nem kell bunkó pasi és ezzel vagyunk még így páran. Sok rendes lány van még, ne add fel!
2015. aug. 12. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

A 4-essel értek egyet! Sok ilyen lány van. Csak őket nehezebb észre venni.

Példának okáért én is egy rendes fiúra vágynék, nem egy bunkóra stb. :)

17\l

2015. aug. 12. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Tényleg túl rendes voltál.

Valószínűleg le kellett volna kapnod a húsz körméről már a második randin. :)

2015. aug. 13. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Lányokra semmiképpen ne hallgass csajozás témakörben, mert fogalmuk sincs, hogy mi kell nekik!
2015. aug. 13. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja, igen igaza van az utolsónak, inkább hallgass a sok megkeseredett, önsajnáltató gyűlölködőre, akik a saját rossz tapasztalataik miatt az egész női nemet lenézik.. :)

Én, mint NŐ, igen is tudom mit akarok, és ezzel nem vagyok egyedül. Szóval maradjunk annyiban, hogy jobban tudjuk mi kell nekünk, mint a férfiak!

2015. aug. 13. 19:02
 9/9 anonim válasza:
Ne hallgass ilyen megkeseredett emberekre :) Lehúznának hogy neked se sikerüljön.. Ha ismerkedni akarsz,akkor nem szerencsés dolog félénknek lenni,mert csak egy cuki fiúként maradsz meg a lányokban.Mi azt szeretjük,ha egy pasi humoros,laza,látszik hogy jól érzi magát a bőrében.:) Ha ez megvan,minden esély meg lesz a sikerre,csak ne görcsösen akarj barátnőt.Én hiszek benned, sok sikert! :)
2015. aug. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!