Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés

Nem nyavajgásként írom ki ezt a kérdést, de sokat gondolkodtam és nem találtam választ. Nem vagyok egy érdekes személyiség, elég unalmas vagyok. Az arcom mondható talán átlagosnak, de nem vagyok igazán szép. Nagyon szeretnék már egy kapcsolatot, de eléggé gátol ez a két dolog. Mit tudok tenni ilyenkor?

21/F

2015. aug. 6. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a személyiségben önmagában a személyiség a lényeg.

Lehet magadat annak tartod más nem tart annak.

Vannak barátaid? Ha igen, akkor ők biztos érdekesnek tartanak.

2015. aug. 6. 23:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére barátok szempontjából sosem voltam egyedül, mindig volt 1-2 ember, akivel jól kijöttem. Női témákban viszont nagyon kuka vagyok.
2015. aug. 6. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:

női témák :D

pl?

2015. aug. 6. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:
ha megvan már a kiszemelted, akkor írj rá, kérdezgess tőle és hagyd,hogy ő beszéljen, hogy megbízhasson benned addig, amíg el nem juttok a pasis témákhoz, mert utána már gyerekjáték az egész :)
2015. aug. 6. 23:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miről szeretnek beszélgetni a nők :)
2015. aug. 6. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:

egymás közt vagy a férfiakkal?

nem mindegy azért,nagyon nem :D

(elárulom: ugyanarról,mint a férfiak - bármiről,a világ dolgairól)

2015. aug. 6. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:

egyetértek

kérdezd meg, hogy hogy van, hogy épp most mit csinál, mi a hobbija és ezt majd fejtesd ki vele, beszélj vele könyvekről ha szeret olvasni, dicsérd meg, hogy milyen jól állt neki az a ruha vagy a haja vagy bármit és ha egy városban laktok, és ha ismeritek egymást, akkor hívd el egy "találkára", mert már "régen" láttad és már hiányzik stb és akor már meg is lesz az első randi :D

2015. aug. 6. 23:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Inkább csak neten próbálkoztam, de nagyon nem jött be. Úgy néz ki muszáj átmennem élőbe már a legelején.
2015. aug. 6. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
hülyeségekről a többség szeret beszélni, mert én másról nem tudok sajnos. :)
2015. aug. 7. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!