Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne ismerkednem?
Nem nyavajgásként írom ki ezt a kérdést, de sokat gondolkodtam és nem találtam választ. Nem vagyok egy érdekes személyiség, elég unalmas vagyok. Az arcom mondható talán átlagosnak, de nem vagyok igazán szép. Nagyon szeretnék már egy kapcsolatot, de eléggé gátol ez a két dolog. Mit tudok tenni ilyenkor?
21/F
Szerintem a személyiségben önmagában a személyiség a lényeg.
Lehet magadat annak tartod más nem tart annak.
Vannak barátaid? Ha igen, akkor ők biztos érdekesnek tartanak.
egymás közt vagy a férfiakkal?
nem mindegy azért,nagyon nem :D
(elárulom: ugyanarról,mint a férfiak - bármiről,a világ dolgairól)
egyetértek
kérdezd meg, hogy hogy van, hogy épp most mit csinál, mi a hobbija és ezt majd fejtesd ki vele, beszélj vele könyvekről ha szeret olvasni, dicsérd meg, hogy milyen jól állt neki az a ruha vagy a haja vagy bármit és ha egy városban laktok, és ha ismeritek egymást, akkor hívd el egy "találkára", mert már "régen" láttad és már hiányzik stb és akor már meg is lesz az első randi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!