Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk/férfiak, ha félénkek vagytok és nem meritek konkrétan a lányok/nők szemébe mondani, hogy mit akartok, hogyan adjátok a tudtára?
#13. Ezt tudom, sokan mondták már, de ez az általánosítás nem érdekel.. Találkoztam már olyan "igazi" férfival, aki bátor volt, lazán elmondta mit akar, és úgy átvágta a fejem hogy csak na... nyilván neki nem kellett kockáztatnia, így bátornak se volt nehéz lennie.
Én most arra vagyok kíváncsi, hogy azok akik félénkek mit csinálnak.
Régen voltak már érzéseim de azért megpróbálok segíteni.
Én amikor csak lehetett mindig néztem a kiszemeltemet de oda menni nem mertem (kivéve egyszer). ahh volt az a lány. Na nálla nem tudtam eldönteni h mivan... elég introvertált vagyok szal nem szeretek csak úgy ide oda menni de vele/érte sokszor átmentem másik városba. volt h ketten ittunk meg egy üveg piát sőt füveztünk is. Ah régi szép emlékek... mivel nem kapcsoltam időben és nem csókoltam meg ezért időközben összejött egy másik sráccal. Ő még utána is folytatni akarta ezt az egészet de nekem nem feküdt a dolog. Azóta robot üzemmódba kapcsolva élek és telibe szrok másokat. Végre boldog vagyok :D ha csók helyzet alakul ki sztem vedd a bátorságot és te csókold meg őt. De akár el is mondhatod neki az érzéseidet. Legalább tudni fogja h mivan nem pedig a sötétben tapogatózik mint én xD
Meg akarom tudni, hogy miért viselkedik furcsán velem. Mert furcsán viselkedik, ma is sokszor piszkált, hol a székem lökte meg és amikor odanéztem úgy csinált mintha semmi se történt volna, hol csak nézett és amikor ránéztem ő kérdezte meg, hogy mivan... folyamatosan etetni akar csokival mert szerinte vékony vagyok... meg hasonlók.
A környezetünk is észrevette már, hogy valami van... volt, hogy be is szóltak neki, hogy tudják ám mi a helyzet...
Szóval én most fejeztem be... nem azt fogom csinálni hogy nem foglalkozom vele, hanem feldobom a lehető legmagasabb labdát... Megkérdezem, hogy miért viselkedik így velem... Ha először terelni fog megmondom neki, hogy ezt nem csak én hanem a környezetünk is észrevette már. Ha itt azt mondja, hogy nem akar tőlem semmit, ő csak így haverkodik, akkor oké, befejeztem vele. De ha csak értetlenkedik, hogy mire értem, meg ő nem tudja miről beszélek stb... Addig faggatom amíg ki nem nyögi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!