Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezhet egy nő ha megtetszik neki valaki? Ha igen hogyan? Vagy ha nem akkor mit tegyen hogy a fiú látószögébe kerüljön? 27 L
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem, hogy egy lánynak sokkal nehezebb ismerkedni, mert mégsem kezdhet el "udvarolni" egy fiúnak. De akkor hogyan keltse fel a kiszemelt figyelmét?2015. aug. 3. 22:00
1/8 anonim válasza:
Mosolyogj rá stb, kezdj el vele beszélgetni, szerintem egyáltalán nem bonyolult.
2/8 opened paradise válasza:
Igen,kezdeményezhetsz. Bár sok nő ezt nem tenné,de közülük sokan sírnak is,hogy nincs senkijük sem.
3/8 TallandThin Boy válasza:
Mosolyogj rá, szemezz vele, esetleg menj oda és szólítsd le.
4/8 anonim válasza:
Menj neki, lökd fel aztán mondd azt hogy kárpótlásul amiért fellökted meghívhat egy kávéra
5/8 anonim válasza:
Te döntöd el mit csinálsz és mit nem. Nekem voltak olyan nő ismerőseim akik simán kezdeményeztek egy pasinál, a szemükbe mondták a férfinek, hogy szimpatikusok és nem is érződött furcsának mert illett a stílusokhoz. Csináld azt amit úgy érzel illik a stílusodhoz, ennyi.
6/8 anonim válasza:
Állj a perifériás látómezőjébe és fingj egy hatalmasat. :) Észrevesz majd.
7/8 anonim válasza:
Én olyan szerencsésnek mondhatom magam,hogy akit eddig kiszemeltem,a sors mindig úgy alakította idővel,hogy ők szólítottak meg egyéb okból,és jóban lettünk,csak idő,még ez megtörténik.Akivel dolgod van,az megtalál téged.
8/8 anonim válasza:
Ha ismered, bármikor elhívhatod egy majdnem-randira. Ha pl munkatárs vagy együtt tanultok stb, esetleg közös baráti társaság, akkor elhívhatod valahova, mondjuk felveted, hogy lenne kedved megenni egy pizzát és van-e kedve eljönnie veled, akármi. Fagyi, strand, pizza, sör, koktél, kínai, bármivel működik. Ha nem is ér rá akkor, lehet h azt mondja, hogy most nem, de szívesen elmenne veled mondjuk holnap este. Ha nem esik le neki, nem biztos hogy érdemes udvarolgatni, azt sokan gáznak tartják, de ha elég lazán adod elő, akkor egy ilyen elhívás még a legtöbb embernek belefér. Ne randira hívás legyen a cél, inkább ez a... szeretnék egy pizzát és te vagy kéznél, de veled szívesen pizzáznék, szóval gyere velem... ezt a hatást akarod. Ha olyan a stílusod simán le is szólíthatsz valakit, de az nem mindenkinek áll jól, és ha így megkérdezed, akkor enked valószínűleg nem jönne magától és az úgy gáz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!