Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én igy látom a lányokat, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én igy látom a lányokat, ez szerintetek is igy van?

Figyelt kérdés

alapvetően zárkózottak, ha nem, akkor sem mutatják, hogy idejössz nekik, csak barát vagy. Ha nyiltan kimutatod, akkor meg menekülnek (ezt mások mondták, én igy nem láttam).

Viszont a bátor, már-már kamikaze akciókat értékelik. Ez igy van?

2015. aug. 2. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes megfogalmazás és szóhasználat.

Szerintem azt értékelik ha valaki kezdeményező és férfias viselkedést mutat.

2015. aug. 2. 20:55
 2/6 Noren1989 ***** válasza:

Nő kedvéért sem zuhanok le a repülőmmel ;)

25/F

2015. aug. 2. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:

idejössz : bejössz

rohadt szókielégítő

2015. aug. 2. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:

miféle kamikaze akció? felrobbantod magad a téren?

én csak azért küzdenék aki megérdemli és ő is akar engem legalább ennyire

a többinek szórok a földre kenyeret

ez a helyes hozzá állás,de a felrobbantás is menő mondjuk,örök élet!

2015. aug. 2. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
7%

Nőként mondom, hogy nagyjából így van

De nehogy azt higyjétek, hogy mi olyan rosszak vagyunk, hogy direkt vagyunk ilyenek.

Volt már velem olyan, hogy egy srác küldözgetett egy rakás jelet, de közben meg mindig mondta, hogy ő csak haverkodik... én pont emiatt mert konkrétan kijelentette, hogy haverkodik, nem mertem lépni.

2015. aug. 2. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy fenti hozzászóláshoz írom. Ez kétoldalú dolog. Ha ők elvárják a kezdeményezést, férfiasságot, akkor egy férfi is elvárja, hogy ne legyenek faragatlanok, durván elutasítók, ha elutasítanak valakit. Tehát nőkhöz méltóan viselkedjenek.
2015. aug. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!