Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen kihalt a Margitsziget?
Figyelt kérdés
Egy pár évvel ezelőtt a tavaszi-nyári időszakban tele volt csajokkal, most meg maximum csak idegen nyelven beszélő turistákat lehet látni, azok sincsenek nagyon sokan... Semmiképp nem az időjárás a magyarázat, mert jó időben is nagyon kevesen vannak ott, így ismerkedni nem igazán lehet. Mi történt? Talán a magyar fiatalok nagy része már külföldön van?2015. júl. 31. 17:45
1/9 anonim válasza:
Sajnos ilyen, mióta elhunyt Margit.
2/9 anonim válasza:
En pont ma estere megyek 2 baratnőmmel, jössz? :)))
Este 10-től Oh la la a szabadteri szinpadon :))
3/9 anonim válasza:
Amióta van facebook, nem kell Margitsziget. Hát, nem jobb, ha otthon narancsbőrösre ülik a seggüket a tv, vagy a számítógép előtt? Miért akarsz egyáltalán ismerkedni ... regisztrálj facebookra te is, majd ott ismerkedhetsz. Miből gondoltad, hogy személyesen lehet?
6/9 anonim válasza:
Pont terveztem ma, hogy elnézek a Margitsziget felé kutyát sétáltatni, hátha ismerkedni is tudok ott, aztán röhögtem egy jót magamon, hogy minek ismerkedjek és csak simán a Dunaparton sétáltattam a kutyát ;D
7/9 opened paradise válasza:
5-ös,ezt én akartam! :D
8/9 anonim válasza:
Ohh én holnap megyek Margitszigetre bulizni, az tuti nem lesz kihalt :D Legalábbis remélem..:D
9/9 anonim válasza:
Meleg van, mindenki a Balcsin van, vagy hűsöl valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!