Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 11 év korkülönbség sok? 21L,32F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 év korkülönbség sok? 21L,32F

Figyelt kérdés

Müködhetne egyátalán?

Ha a lány inkább kislányos típus, alig néz ki 16-nak, és olyan elvontabb, elvan a maga kis világában.

2015. júl. 31. 07:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Ebben a korban már nem feltétlen sok.

Inkább attól függ, hogy illenek e egymáshoz, az, hogy a lány mennyinek néz ki, teljesen irreleváns (sokan néznek ki fiatalabbnak külsőre, de gondolkodásra koruknak megfelelőek). Ha a lány elvan a saját kis világában, akkor olyan srác kell mellé, akivel jól ellehet abban a világban, akit nem zavar, és tolerálja mindezt, ez pedig megint nem attól fog függni, hogy a pasi 21 vagy 31 éves e...

2015. júl. 31. 07:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Én erre mindig azt mondom ha ezt meg kell kérdezni, akkor igen.

Nekem is volt idősebb barátom (9 évvel), de soha nem éreztem, hogy annyival idősebb lenne, csak néha jött elő, mikor gyerekkori emlékek kerültek szóba és ő már középiskolás volt mikor én az általánost kezdtem. De egyébként a baráti társaság se mondta meg, hogy ekkora a különbség. Engem idősebbnek néztek (nem a kinézetem alapján, mert huszonévesen azért 2-4 év tévedés már simán benne van a dologban, inkább beszélgetés alapján), őt pedig fiatalabbnak (na őt a kinézete miatt, kamaszképű volt ha szabad ilyet mondani). Végül tény, a korunk miatt szakítottunk, nem ugyanott jártunk az életünkben. Én még egyetemista voltam, ő már évek óta dolgozott és nagyon családot szeretett volna, én még nem álltam kész erre, és még legalább 5 évig nem. (2 év volt a diplomáig - osztatlan, és dolgozni akartam a szakmámban szülés előtt) A sok veszekedés hatására meg is utáltuk a végére egymást. (nem értette miért akarok tanulni, dolgozni, mikor eltartana, lehettem volna főállású anya) Így évek múlva visszatekintve már megszépültek az emlékek, de az a vonat elment, plusz talált egy feleséget szerencsére. :)

2015. júl. 31. 08:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Elnézve az ismerőseimet, az ekkora korkülönbségnek hosszútávon nincs jövöje.
2015. júl. 31. 08:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha lelkileg összeillenek, harmóniában tudnak lenni, akkor ennél több sem sok, ha pedig nem, akkor lehetnek egyidősek is, az se számít.
2015. júl. 31. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok, a párom 37 6 éve vagyunk együtt, 2 hónap múlva házasodunk...
2015. júl. 31. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ideális! Nekem mindig is a sokkal fiatalabb csajok jöttek be :)
2015. júl. 31. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!