Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy pasi azért bunkó egy nővel, mert az valójában tetszik neki?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 18:39
1/9 anonim válasza:
Szép felfedezés Sherlock. Köszönöm Wattson.
2/9 anonim válasza:
Elképzelhető, de ha bunkó, akkor bunkó, ezen nincs mit tovább beszélni, szépíteni vagy akár felmenteni pedig felesleges.
4/9 anonim válasza:
Igen, az oviban már csak így megy.
5/9 anonim válasza:
Attól függ ki és hogy értelmezi a bunkóságot. Sokan itt már azt is pöffeszkedő páváskodásnak tartják, ha egy férfinek van némi kiállása és nem csinál sárga tócsát maga alá, ha meg kell szólalnia. Az, ha egy férfi fricskázni merészel egy nővel még távolról se jelenti azt, hogy a férfi egy magát mindenkinél többre tartó #yolo#swag gyerek, aki azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt. A nők a magabiztosságot szeretik, bár ha jól megnézzük, akkor a bunkóság is ennek egy formája, de ez megint csak egyéni vélemény, elvégre a bunkók hisznek önmagukban és azt gondolják, hogy megtehetik azt, amit akarnak.
7/9 anonim válasza:
5-ös válaszoló hogy én ezt hány csajtól hallottam,atyaég ...hogy ők a határozottakat szeretik nem a bunkókat, fogjuk fel hogy a kettő nem ugyanas meg izé-hozé..aztán saját bőrükön tapasztalták a valóságot.amíg mással bunkózott a bunkó addig csak határozott volt...mikor már ővele szemben is bunkózni kezdett akkor már utolsó senki volt meg jött a "hát persze a férfiak márcsak ilyenek" szöveg
8/9 anonim válasza:
Direkt távolságtartás miatt is teheti ezt valaki (lásd fordított példán a női matektanárokat, igazgatókat).
9/9 anonim válasza:
#5 ez nem igaz, nekem nincs önbizalmam, mégis bunkó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!