Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves vagyok, de nem találok olyan férfit aki nekem kell, csak a papoknál lenne esélyem?
Figyelt kérdés
Szóval ha nem vagyok szerelmes nem is lesz testi kapcsolat,így még szűz vagyok,de ha egyszer nem szeretek senkit ,akkor mit tegyek?2015. júl. 28. 16:27
11/14 anonim válasza:
Kérdező!
Milyen férfi az aki "neked kell"?
12/14 omba válasza:
"Szóval ha nem vagyok szerelmes nem is lesz testi kapcsolat"- talán ez a bibi.
nem fűvel-fával, meg nem is akárkivel, de nem biztos, hogy csakis a herceggel a fehér lóról.
13/14 anonim válasza:
Én meg 25/F vagyok,legtöbb nőnek még csak válaszolni is nehezére esik,én nemtudom mivan ezzel a világgal,de ez borzasztó....
14/14 Balfácán válasza:
Az "IGAZI" papoknál semmiképp. Ők nőtlenek, nekik sem a tested sem a lelked nem kell. Ők inkább Istennek adják azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!