Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sovány, magas férfinak nincs sok esélye nőknél?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 16:34
11/16 anonim válasza:
A testalkatod idealis! A magassag a legfontosabb a noknel! Az fontos, hogy nem vagy elhizott! Szoval ismerkedj! N
12/16 anonim válasza:
A 11-es válaszoló leírta a lényeget.
A magasság a legfontosabb, az alacsony férfinak nincs sok esélye, számos tapasztalat alátámasztja ezt az állítást.
13/16 anonim válasza:
Egyik barátnőm nagyon alacsony, neki alacsony barátja van és jól meg vannak.
De egy magasabb lány olyan férfit keres, aki van olyan magas mint ő, vagyis magasabb is nála, fel tudjon venni a fiú mellé magassarkút.
Mondjuk én magas vagyok, de a barátom nálam nem sokkal magasabb. Nem szeretem a magassarkút, de ha felveszem a brutális hosszú szárút, akkor egy picit, mintha magasabb lennék. Normál magassarkúba ha vagyok, akkor ő a magasabb.
Bőven van esélyed.
14/16 anonim válasza:
Nekem pont a magas vékony srácok jönnek be, alacsony pasik alapból kizárva, ha valaki husis az nem zavar de ha ilyen nagyon kigyúrt az már nem vonz :/
15/16 anonim válasza:
14: Igen: alacsony pasik minden egyes lánynál kizárva. Sajnos alacsonynak születtem. Szóval nem is lehet soha kapcsolatom.
16/16 anonim válasza:
Dehogyisnem. Sok pénzzel sok esélye lehet nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!