Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy telt a tegnap estétek?
Én jót szórakoztam... volna ha nem abból állt volna az estém, hogy az összes nő elküld. Nem számoltam de szerintem ilyen 10 simán megvolt, ha nem több! Volt bennem kis gyorsító de 10 arcot fel tudok nagyjából idézni.
Az a szomorú, hogy igazából csak táncolni megyek oda meg esetleg utána dumálni vagy valami, de esélyem sincs erre. A gond az, hogy ez évek óta így megy, nagyon ritka, hogy egy nő is szóba álljon velem és ez nem csak a bulikban van így. Látok másokat, ahogyan elszórakoznak a gyönyörű nőkkel és nem értem, hogy nekem miért nem sikerül.
Tényleg ennyit számít a külső ?
P.S: Azzal légyszíves ne gyertek, hogy a diszkókba csak ringyók járnak mert ez nem igaz egyáltalán (pláne hogy bulikon kívül is ugyan ezt tapasztalom)
Filmet néztem.
Jól mondják, kiöltözve, kigyúrva, drága cuccokban nagyobb esélyed van. Én is látom, hogy tőlem semmivel sem jobb képűek vannak jó nőkkel, csak azért, mert esetleg drága cuccaik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!