Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan férfit akinek az élete mindene lehetnék?

Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ismi?
2015. júl. 23. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon nehéz olyat találni. én hasonlót keresek nőben és nekem is nehéz dolgom van XD sajnos csaka filmekben egyszerű a dolog a való életben sokcsalódáson kell keresztülmenni mire megtalálod az igazit 23F
2015. júl. 23. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, édes.
2015. júl. 23. 16:07
 4/11 Noren1989 ***** válasza:

Hát, ha sörré, pálinkává, pénzzé,meg BMW-vé változol, beszélhetünk ;)

25/F

2015. júl. 23. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Rengeteg visszafogottabb fiú van, aki az élete mindenévé tenne egy olyan nőt, aki TETSZIK NEKI. A külső elég fontos szempont. Kérdés, hogy te mit keresel.
2015. júl. 23. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Kb. 150-en szállnának fel csakis a te kedvedért most a 40 fokos, hányásszagú HÉV-re, hogy találkozhassanak veled, szóval igen, mondhatjuk, hogy vannak páran.
2015. júl. 23. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Hát... először is ne a macsók között keresgélj. Hagyj időt, hogy alaposan megismerjétek egymást, addig ne kezdjetek semmibe! Olyan férfival kezdj kapcsolatba, akiről már azelőtt érzed, tudod, hogy vonzódik hozzád, mielőtt összejöttetek volna. És mivel általában azok a férfiak, akiknek mindene egy nő, kissé bátortalanabbak, ezért neked is biztatnod kell kicsit.
2015. júl. 23. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
40%

Először is ne hallgass itt azokra, akik szerint leginkább a bátortalanabb, visszafogottabb férfiaknak lehet egy nő a mindenük.

Ezt a hülyeséget itt és most felejtsd is el, mert nem ezen múlik! Lehet, értékes embereket hagysz ki, ha ez alapján szelektálsz. Természetesen nem azt mondom, hogy bunkó macsókkal ismerkedj, annak nincs értelme, de nemcsak a félénk, csendes férfi lehet rendes, szeretetre méltó, az én párom is egy határozottabb, bátrabb, nyitott, közvetlen, beszédes típus és ennyire mélyen, odaadóan még soha nem szeretett senki.

Azt nem mondhatjuk meg, hol találsz ilyen férfit, azt tudom mondani, mozdulj ki, járj el szórakozni, társaságba, legyél lehetőleg kedves, mosolygós, közvetlen.

Nem muszáj rögtön összejönni bárkivel, de azt tudom tanácsolni, adj esélyt olyanoknak is, legalább néhány beszélgetés erejéig, akik elsőre nem pont az ideáljaid külsőleg, mert az ember nem tudhatja, kibe szeret bele.

Ha pedig úgy látod, hogy a választottad nem viszonyul hozzád tisztelettel, szeretettel, megértéssel, akkor állj tovább.

Ennyi jutott most hirtelen az eszembe, ami talán segíthet valamicskét.

2015. júl. 23. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Van rá egy módszer, csak az a baj, hogy nem így nyilvánosan. Privátban.
2015. júl. 23. 19:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. júl. 23. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!