Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan férfit akinek az élete mindene lehetnék?
Hát, ha sörré, pálinkává, pénzzé,meg BMW-vé változol, beszélhetünk ;)
25/F
Először is ne hallgass itt azokra, akik szerint leginkább a bátortalanabb, visszafogottabb férfiaknak lehet egy nő a mindenük.
Ezt a hülyeséget itt és most felejtsd is el, mert nem ezen múlik! Lehet, értékes embereket hagysz ki, ha ez alapján szelektálsz. Természetesen nem azt mondom, hogy bunkó macsókkal ismerkedj, annak nincs értelme, de nemcsak a félénk, csendes férfi lehet rendes, szeretetre méltó, az én párom is egy határozottabb, bátrabb, nyitott, közvetlen, beszédes típus és ennyire mélyen, odaadóan még soha nem szeretett senki.
Azt nem mondhatjuk meg, hol találsz ilyen férfit, azt tudom mondani, mozdulj ki, járj el szórakozni, társaságba, legyél lehetőleg kedves, mosolygós, közvetlen.
Nem muszáj rögtön összejönni bárkivel, de azt tudom tanácsolni, adj esélyt olyanoknak is, legalább néhány beszélgetés erejéig, akik elsőre nem pont az ideáljaid külsőleg, mert az ember nem tudhatja, kibe szeret bele.
Ha pedig úgy látod, hogy a választottad nem viszonyul hozzád tisztelettel, szeretettel, megértéssel, akkor állj tovább.
Ennyi jutott most hirtelen az eszembe, ami talán segíthet valamicskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!