Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy helyes pasit, aki elfogad olyannak amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 08:30
1 2
 11/17 Noren1989 ***** válasza:
#10, te tényleg ráírtál? Ilyenekre még kiváncsiságból se....
2015. júl. 23. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:
#10: Szerintem nem saját magáról küldött képet, csak trollkodik.
2015. júl. 23. 10:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Helyes pasit, aha :) méghogy nem felszínesek a nők...

És mireföl is vársz el helyes pasit?

2015. júl. 23. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Mire fel várna? Mert azt hiszi, mint a legtöbb nő, hogy nézzen ki bárhogy is, nekik alanyi jogon jár a helyes pasi. Hát hogyne járna! Alattam!:)
2015. júl. 23. 15:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért leírhatnád, hogy te milyen is vagy, mert így nem lehet rendesen válaszolni. Belső és külső tulajdonságok, bár nyilván úgy sokkal egyszerűbb lenne, ha látnánk is.

Amúgy meg szerintem a legtöbb lány a helyes pasikat nézi meg és velük jönne össze, mint ahogy a legtöbb pasi is a szép lányokat nézi meg inkább és velük jönne össze. Ez belülről jön, az viszont már más kérdés, hogy te nézel-e úgy ki, hogy "elvárhasd", hogy egy szép lány/helyes pasi összejöjjön veled. Mivel a kérdezőt NEM ismerjük és nem tudjuk hogyan néz ki és milyen ember valójában, így nem kell rá különféle jelzőket ráragasztani, mert egyáltalán nem biztos, hogy ez mind igaz is rá. Ítélkezni ismeretlen ember fölött nem épp a legokosabb dolog.

2015. júl. 23. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:
a röhej az egészben az, hogy a "helyes" pasival kapcsban állandóan azt (a hazugságot) mondják, h mindenkinek más a helyes, holott a valóság pont azt mutatja, hogy közel minden nő ugyanazt az 5% fickót mondja jóképűnek.
2015. júl. 23. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez így igaz aqer, ahogy írod.
2015. júl. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!