Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a leginkább rámenős viselkedésű férfiak dobják leghamarabb a nőket, csajokat? Valóban jól ismerik ezek a férfiak őket, vagy csak a szájuk jár?
"Valóban jól ismerik ezek a férfiak őket, vagy csak a szájuk jár?"
Ez mi akar lenni, elmondod?
ahhoz tudnám hasonlítani, amikor a gyerek megkap mindent, és tök hamar megunja a dolgokat, az új Iphone6 is alap lesz neki, nem becsül meg semmit, ezért jobb tényleg pl. egy kevésbé esztétikus, de még az igényeidnek megfelelő srácot választani, aki hálás lesz neked sokáig, h vele vagy, és megbecsül. :)
én legalábbis a csúcsszuper csajokat mellőzném is, mert egyrészt nem hiszek sajnos abban, h egy bombázó belső értékeit is fejleszti, mivel külsővel mindent el tud érni a világban, másrészt meg nem is bíznék benne sajnos. Persze kivételek vannak. :)
Köszi szépen válaszaitokat.
Az egy dolog, hogy megkapja hamar, de itt inkább a viselkedésformán van a hangsúly: a sokáig kitartó nyálgép, "jaj cica ide-oda, cup-cup, de kellesz" utána erősen esik a stílus oda, hogy lelép angolosan, mint egy lúzer + az utcán elfordítja a fejét :D :D akkor is, ha megkapta, akkor is, ha nem :D
Mert a nőknek a rámenős, alfahímes csávók kellenek leginkább. És mivel 10-15 nő is akad nekik egyszerre, simán megtehetik, hisz úgyis van másik.Amiből sok van, értéktelenedik, inflálódik.
Ezért nem kell velük ismerkedni,de úgyis hiába mondom...
Azért kérdem, mert itt (az egész weboldalon) annyi panasz jön a könnyű nőcskékre.
De a kérdés: Miért csak azokat látjátok meg??? A szürkék már nem olyan izgik? ;)
ezt hívják parasztvakításnak, ha jól rémlik. :D
figyelj, ha nem adja a nyálgépet, amiket írtál, akkor nem kapná meg a csajokat, neki ezek szerint bejött ez a stílus, és akármennyire szánalmas, azok a nők még szánalmasak, akik ennek bedőlnek, és ezek szerint erre van kereslet. :D És ugye vki asszem írta vhol (talán itt), h kereslet-kínálat, tudod, hiába vagyok (legalábbis igyekszem) én jófiú, kedves, normális, nem hiszik el a nők, kevésbé vagyok keresett, mint egy pénzes, nyomulós srác, aki jól el tudja adni magát, akiben benne van ez a színészi tehetség, h jól elhitesse ezeket a dolgokat a csajokkal. :)
Mit csináljon utána? nem kér többet abból a nőből, így tudatja is. :D jobb, mintha a szemébe nézne, és jól beleröhögne az arcába, h te lúzer, megdugtalak, csak erre voltál jó. Nem? :D
A nők egy részénél pedig mintha vonzó lenne az is, h van barátnője a srácnak, vagy úgy állítja be magát, mintha nagy nőszakértő lenne, mert akkor azt gondolják, h ez mindent tud a női nemről, ez tuti, h hibátlan srác, majd ezzel jól elleszek, hisz mindent tud már a nőkről. :D Vagy vmi hasonló futhat végig a fejeteken. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!