Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet nem bantoan, szepen visszautasitani egy sracot?

Figyelt kérdés
Egyaltalan nem tetszik, meg is ir folyamatosan, holott mar probaltam finoman erzekeltetni, hogy nem szeretnek tole semmit.
2015. júl. 22. 15:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, viszont nagyon ellentmondasos volt, mert mar egybol a penzerol kezdett el beszelni(hogy neki mennyi van). Egyszer meg oke volt ezt meghallgatni, 10-szer mar nem. Nyilvan, ha vki ezzel henceg olyan csajt is fog ki, szoval biztos vannak rossz tapasztalai. Mindenesetre, nekem mar innentol kezdve leirta magat.
2015. júl. 22. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Így: "Bocs, de nem nézel ki elég jól, az exem sokkal jobb pasi". Ez legalább őszinte.
2015. júl. 22. 18:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Hmm, hat az biztos. :)
2015. júl. 22. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem bántó lekoptatásban eddig 1-er volt részem, mikor közölte a hölgy, hogy mér mindig mélyen érez a volt párja iránt és szeretné vele újra megpróbálni, reméli megértem és megtudok neki bocsátani.

A többi rendszerint, nem volt ilyen stílusos:

-Anyád faaaaaszának irkálj ezentúl, eddig oké voltál, de már van új palim, húzd le magad a klotyón!

-Szerettelek, imádtalak, de béna a tested, kicsi a faaaaaszod, PÁ! (nem is találkoztam vele soha, de OK legyen)

-Amit feltettél magadról új képet más megvilágosításba helyez téged, a kiskutyás képeddel inkább buuuuuzik között keresgéljél, vagy bekaphatnád az én faaaaaszom is:)

Másnap írt, hogy rossz helyre ment az üzenet, de én is eláshatom magam a kert végében, miután felvágtam az ereimet, neki férfi kell nem papucs!

-Remélem kemény vagy, mert úgy könnyebben elviseled ha kitaposom a beledet. Ha nem fogtad volna fel vége!

-Szép vagyok, okos vagyok, tekerned kellett volna értem! Erről lemaradtál, márt csak anyádat baaaaszhatod :) Puszika!

Lehetne mazsolázgatni a szebbnél szebb lekoptató szövegek között, de modern nő vagy feltalálód magad ezen a téren te is!

2015. júl. 23. 12:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Kikkel ismerkedtel, te eddig? Uristen :D.
2015. júl. 23. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!