Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet nem bantoan, szepen visszautasitani egy sracot?
Nem bántó lekoptatásban eddig 1-er volt részem, mikor közölte a hölgy, hogy mér mindig mélyen érez a volt párja iránt és szeretné vele újra megpróbálni, reméli megértem és megtudok neki bocsátani.
A többi rendszerint, nem volt ilyen stílusos:
-Anyád faaaaaszának irkálj ezentúl, eddig oké voltál, de már van új palim, húzd le magad a klotyón!
-Szerettelek, imádtalak, de béna a tested, kicsi a faaaaaszod, PÁ! (nem is találkoztam vele soha, de OK legyen)
-Amit feltettél magadról új képet más megvilágosításba helyez téged, a kiskutyás képeddel inkább buuuuuzik között keresgéljél, vagy bekaphatnád az én faaaaaszom is:)
Másnap írt, hogy rossz helyre ment az üzenet, de én is eláshatom magam a kert végében, miután felvágtam az ereimet, neki férfi kell nem papucs!
-Remélem kemény vagy, mert úgy könnyebben elviseled ha kitaposom a beledet. Ha nem fogtad volna fel vége!
-Szép vagyok, okos vagyok, tekerned kellett volna értem! Erről lemaradtál, márt csak anyádat baaaaszhatod :) Puszika!
Lehetne mazsolázgatni a szebbnél szebb lekoptató szövegek között, de modern nő vagy feltalálód magad ezen a téren te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!