Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet jó egzisztenciáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jó egzisztenciával rendelkező, okos pasira szert tenni? Milyen nőnek kell lenni ehhez, hogy ilyen pasiknak felkeltsem az érdeklődését?

Figyelt kérdés
Milyen nőt keresnek az ilyenek? Hol lehet ilyenekkel megismerkedni? Vannak olyan helyek ahova ilyen pasik járnak?
2015. júl. 21. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

ennyi beképzelt, öntömjénező, nagyképű nőt aki ehhez a kérdéshez hozzászóltak

Ilyen lenne az ország?

2015. júl. 21. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
36%
Nyah még egy aranyásó... ohyeah.
2015. júl. 21. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

"jó egzisztenciával rendelkező" - diplomatikus ködösítése a gazdagnak :D Finoman, cizelláltan körülírva, de mégis...

Hogy is volt az, hogy a nők nem anyagiasak?

Neked egy pénzes, sportkocsis helyimenőcsávó kell, mondd ki nyugodtan, nem kell maszatolgatni. Keresgélj a felső tízezer között, de számíts rá, hogy ezek a pasasok olyanok is: ha nem vagy címlapfotós modell, levegőnek fognak nézni.

15:18, ilyen az ország, sajnos, ahogy írod. És akkor mi vagyunk leugatva a turbófeminista szüfrazsettek által amikor ezt kifogásolni merészeljük.

Magyarország, én így szeretlek!!!

2015. júl. 21. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Én az vagyok de minden penzemet megtartom magamnak :p :D
2015. júl. 22. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!