Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a nőket?
Mert én tuti nem. Interneten ismerkedtünk. Konkrétan társkeresés céljából, tehát le lett szögezve az elején. Nincs félreértés. Háromszor beszéltünk. Az első két beszélgetés teljesen gördülékenyen ment. Azt mondta nekem, hogy szerinte jól nézek ki. Volt több közös témánk is. Órákig beszélgettünk mindkét alkalommal. Odafigyeltem arra is, hogy ne nyomuljak túlságosan. Tisztes idő telt el a beszélgetések között. (De azért nem túl sok, szerintem megtaláltam az egyensúlyt.) Nem is sértettem meg semmivel, illetve nem is mondtam magamról semmi kompromittáló dolgot. Aztán ráírtam harmadszorra is. Órákig nem válaszolt arra, amit írtam neki. Utána félszavakkal válaszolt. Magyarázatot nem adott a viselkedésére. Végül félbemaradt a beszélgetés. Napokig nem válaszolt az utolsó üzenetemre.
Érti ezt valaki? Az első két alkalommal tök jó volt vele beszélgetni, mert kedves és aranyos volt. :/ Reméltem, hogy lesz a dologból valami.
A nők és néhány szerencsés ffi aki figyel is rájuk.
Köv. kérdés: Na és ki érti a pasikat?! :)
És mi a tanulság mindebből gyerekek?
ÍGY VAN!
Minden a férfiak hibája, a nők tisztán és érthetően közlik a szándékaikat, de az ostoba ork férfiak képtelenek felfogni a 8 bites agyukkal. Végeztünk ezzel is, ki jön ebédelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!