Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nagy igények egy férfi irányába?
Nem szeretem ha egy férfi:
- dohányzik
- ha piál
- ha állandóan a Facebookra posztol képeket magáról, van egy csomó képe ott, illetve ha kiírja kivel hol járt, megossza szinte élete minden pillanatát
- hogy ha rondák, ápolatlanak a fogai
- hogy ha büdös és ápolatlan, járjon normális és tiszta ruhákban
- ha nem tud normálisan viselkedni, illetve buta
Nem értem, hogy a piálással mi baja van mindenkinek. Nekem inkább az lenne a bajom, ha NÉLKÜLEM piálna.
A nem normális viselkedésen mit értesz?
"Én senkit nem húztam le."
Oké, nem rád céloztam. :)
Amúgy szerintem azért ilyen férfiból elég sok van.
Ezt a dohányzás dolgot nem értem, nem tudom hol éltek ti. Azért azt észrevettétek, hogy kb minden 2. ember dohányzik (ha nem több)?
Oké, hogy büdös, drága, és egészségtelen, de baromira nem ez határozza meg ki milyen ember. Lehet lepontozni engem, a büdös, cigis disznót.
Egyébként azt vársz el, amit csak szeretnél.
"Ezt a dohányzás dolgot nem értem, nem tudom hol éltek ti. Azért azt észrevettétek, hogy kb minden 2. ember dohányzik (ha nem több)?
Oké, hogy büdös, drága, és egészségtelen, de baromira nem ez határozza meg ki milyen ember. Lehet lepontozni engem, a büdös, cigis disznót.
Egyébként azt vársz el, amit csak szeretnél."
Nem arról van szó, hogy aki dohányzik, az feltétlenül rossz ember, csak arról, hogy van aki például csókolózás közben nem szeretné érezni a szagát.
mi bajod azzal ha részeg néha? fiatalon ne várd már el hogy hogy csapvízzel járjon szórakozni
súlyos vagy :D vagy 30 fölött vagy,talán még érthető...de huszonévesek közt ez "kissé",(nagyon, gyengébbek kedvéért) beteges gondolat
a dohányzást megértem,mert én sem dohányzok,és tényleg kissé rák ízű a hölgy szája ilyenkor(neked pasi kell tök mind1) :D de nem kizáró ok mivel mint írták,kb mindegyik ezt szívja.ÉS ha tökéletes akkor hadd mérgezze magát
Szóval el lehet azt nézni
jó lakásban én is ölnék érte,persze,de pl az ő lakásában,tőlem még a függönyt is meggyújthatja
ami engem még abban irritál hogy folyton,gyere már ki elszívok egy cigit,meg mindjárt jövök elszívok egy cigit,wrááá e köré épül egy egész,napi rutin.
na kicsit off téma lettem megint,de hát érdekes dolgokat írok mindig így szerintem senki nem bánja :)))
ja igen a többi korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!