Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idosen gaznak tartom hogy facebookon irjak, akkor hogy mashogy?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki nagyon megtetszett mert az egyik ismerosom eppen likeolta a kepet. Nagyon hulyen ereznem magam ha neten kene rairnom a lanyra viszont az ismerosom aki miatt lattam szinten nem tul kozeli ismerosom hogy megkerjem hogy mutasson be neki. 20 evesen kicsit cinkesnek erzem a dolgot hogy egy ismeretlen lanyra rairjak hogy "jajj de gyonyoru vagy beszelgessunk...".
Viszont mashogy nem tudok vele osszefutni sem ugyhogy kivamcsi lennek a velemenyetekre!!
20/F
2015. júl. 17. 12:27
1/8 anonim válasza:
Azt sem tudod hova jár suliba vagy hol nyári munkázik?
3/8 A kérdező kommentje:
Az egvilagon semmit nem tudom rola. Mert akkor probalnek ugy ugykodni hogy osszefuthassak vele. De igy...:D
2015. júl. 17. 12:34
4/8 anonim válasza:
Egy próbát megér, de azt tudd, hogy a szép lányokra kb napi szinten írnak rá fiúk és zaklatják őket, meg udvarolnak nekik, lehet, hogy már tele van a hócipője az ilyenekkel.
5/8 A kérdező kommentje:
Persze tudom, eppen ezert en sem itt probalkoznek viszont mas otletem sincs. Valami jo otlet hogy ne legyen sablonos es kitunjek a sok udvarlo kozul?
2015. júl. 17. 12:40
6/8 anonim válasza:
Keress egy olyan lányt, akinek senki sem udvarol és aki folyton csak azt látja, hogy a barátnői után rohannak a pasik, mert ők csini arccal születtek, míg ő senkinek sem kell az égvilágon, mert nem szép kívül.
8/8 anonim válasza:
Szerintem írj rá nyugodtan, de a többi ember miatt, érdemes minél hamarabb élőben is programot szervezni, mert sok lányra írogatnak, de senkinek nincs mersze elhívni őt valahova, ismerősöm is így szedett fel egy nagyon jó csajt, pedig nem egy adonisz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!