Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érzelmes 23 éves nő vagyok. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmes 23 éves nő vagyok. A nálam idősebb pasikhoz vonzódom (Eddig egy 35 éves volt a legidősebb) a nálam fiatalabbak nem vonzanak. Miért van az, hogy csak szexre kellek a férfiaknak, kb.1-2 hónapig, aztán meg lelépnek?

Figyelt kérdés
Én szeretetre vágyom, de ezek csak akkor gyengédek, vagy flörtölősek, ha szexre vágynak. Amúgy ridegek. Eltolnak maguktól, hogy fáj a fejük, foguk stb. sablon szöveg, aztán meg ha észreveszik a gyanakvásom, ridegülésem, akkor egyből meglepnek valamivel, amit szeretek. Egyikük mellettem hülyített szintén egy korombéli csajt. Szerintetek velem van a baj, vagy az "érett" pasik zömében ilyenek? Én szeretetre vágyom, gyengédségre, romantikára, komoly szándékú pasira. Nagy francok voltak az eddigiek, mert mind a három "udvarolt", én meg birka módjára beleszerettem mindegyikbe.Azt hittem, hogy a 30 feletti férfiak nem kamaszként viselkednek. Legalább mondanák meg, hogy csak szexre kellek, és akkor elküldöm a francba. Így honnan tudjam kibe mi lakozik. Egyébként nem dobom szét a lábaimat az első csókra. Udvaroltatok, de nem sokáig tűrték ezek, sürgettek, hogy mikor szeretkezünk, stb. Miért fogom ki szalagon ezeket a komolytalan pasikat? Hát nem tűnik fel nekik, hogy minden kedveskedésemmel, gesztusommal, hozzájuk bújásommal azt jelzem, hogy SZERETEM?? Miért törik össze a szívem? Hogy lehetek ilyen birka? De érdekes, mert szex közben gyengédek és romantikusak voltak. De utána... Minden ugyan az lett... De én nem egy eldobható használati cikk akarok lenni, akkor inkább a magány, de nem akarok Qrva lenni... Értitek mire akarok kijukadni?
2015. júl. 15. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
így van mindenki azt kapja amit megérdemel! remélem 30 évesen majd tudsz tükörbe nézni!
2015. júl. 16. 00:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Biztos vagyok benne, hogy valahol igazad van. Nem mindig a férfiak a rosszak, hanem a nők is. Ellenben, én csupán a tapasztalatom miatt írtam a fent említett kérdést ki. Egy szóval nem mondtam, hogy minden férfi ilyen. Mivel is tagadtam le az érzéseim? Hol említettem? Elmondhatnád, mert ezt itt nem egészen értem... Hiszen pont az érzéseim írtam le, s ellenben veled más írt olyat hogy sajnáltatom magam. Akkor ez a kettő nem stimmel.
2015. júl. 16. 00:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Varacskos Vadmalac, figyelj! Nem tehetek róla, ez van! Az idősebb férfiakban látok vonzalmat. Te sem tehetsz róla ha te másképp érzel nem? Egyébként miért is ne tudnék tükörbe nézni 30 évesen? Ha bűnöző lennék akkor nyilván nem, de én például 50-80 évesen is tükörbe merek nézni, mert míg én jó szándékú vagyok, sajnos jóhiszemű, te és egy két ember betámadtok. Így én azt gondolom, hogy vagy te és az az egy két ember, akik a tükörbe nézve nem a saját hibáit látja, hanem az Istent. Nagyon sokra tartod magad te is. Ugyan miért???
2015. júl. 16. 00:43
 14/20 Noren1989 ***** válasza:

Valamiért neked ezek tetszenek, hát...vállald a következményeket.

Amúgy meg érzik ők, hogy te mit szeretnél, de egyszerűen nem foglalkoznak vele, hiszen így is megkapják, amiért jöttek...

25/F

2015. júl. 16. 08:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy itt azért elég nagy a korkülönbség. Nem biztos, hogy ez feltétlenül kizáró ok, de máson nőttél fel te, és máson egy 30+ férfi. Tapasztalatból mondom, hogy bár éretten tudnak gondolkodni a 20-as éveik elején járó nők, de azért sok az a 12 év amit írsz.

Sajnos az a rossz hír, hogy a linkség nem korfüggő, és egy hozzád hasonló korú srác is gondolkodhat, és viselkedhet éretten. Én azt javaslom - mivel nagyon nehéz szűrni, és jó emberismerőnek kellene lenned, hogy ez rögtön menjen - ,hogy ha nagyon feszegetve van már beszéd szintjén is a szex, akkor ott már próbálkozás van, tesztel, hogy hogy állsz a témához, akkor nyilván már szoktat hozzá, hogy ne legyen idegen a dolog. Ha te tényleg inkább érzelmes vagy, és inkább lassabban haladsz (ami sokkal jobb), és inkább lelki kapcsolatból épül ki majd a bizalom a másik felé, akkor jobb, ha leépíted azokat, akik ilyenek.

A te szempontodból az lenne a jobb, ha amikortól te veted fel a témát, akkor beszéltek erről, és az, akivel ismerkedsz, nem tör rád ezzel. Így elég radikálisan tudod szűrni a dolgot. :) Szerintem nem leszel használati cikk, mert ütközik az elveiddel, és nyilván nem dobod magad oda senkinek - ezért is írtad ki a kérdést - én ettől nem félnék.

Arra már rájöttél, hogy miért vonz az ennyivel idősebb férfi?

2015. júl. 16. 09:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenek előtt SZERETNÉK ELNÉZÉST KÉRNI AZOKTÓL, AKIK ÚGY ÉRZIK, HOGY A (ÚGY TŰNIK, FÉLREÉRTHETŐ, ROSSZUL MEGFOGALMAZOTT) KÉRDÉSEM KIÍRÁSÁVAL MEGBÁNTOTTAM VALAKIT. Nem ez volt a célom, nincs bajom a férfiakkal, és a korukkal általánosságban. Jut eszembe! Nem szándékoztam általánosítani, ezt is jobb ha tudjátok! Viszont annak örülök, hogy van közületek pár ember aki vette a lapot, és megértette a mondanivalómban a tartalmat. Ellenben aki kötekedni jött/jön, azoknak annyit mondanék, hogy ha értelmes válasszal, vagy eszmecserével, kultúrálatlanul képtelen megjegyzést tenni, akkor az jobban teszi, ha egy hozzá méltó oldalon írkál. Ez itt nem játszótér! A korlátolt emberkékkel nem tudok mit kezdeni, menjen játszani másfelé, vagy kezeltesse magát, mert itt semmisnek , hadzontalannak minősül minden szava. ;) Utolsó válaszoló. Nekem azt mondták, hogy apakomplexus miatt vonzódom az idősebb férfiakhoz. Értem amit mondasz, és az előtted hozzászólóét is. Azt hiszem, sok igazság van abban amit írtatok. Köszönöm az értelmes, hasznos válaszokat! Így kell értelmesen megbeszélni a dolgokat. Veszekedést szítani, provokálni felesleges a másikat. Úgy is jelentve lesz a moderátornak. Sem velem, sem mással nem csinálunk ilyet. A negatív hozzászólást is meg lehet írni kultúráltan. Sajnálni tudom, aki ezzel nem ért egyet. Sziasztok! :)
2015. júl. 16. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor pl olyannak ne add oda magad aki sürget, mert az nem szeret. Ennek úgy kell megtörténnie, nem erőltetve, hogy mindkét félnek jó legyen. Rossz embereket vonzol be, mert mindig ugyanaz a típus talál meg. Állítsd át a szűrődet és akkor nem csak szexre fogsz kelleni nekik.

Ennek a korosztálynak a veszélye ami neked tetszik egyébként, hogy már családja van a többségnek, vagy elvált. Szórakozni akarnak család mellett, vagy nem akarnak válás után újabb komoly kapcsolatot, mert elegük lett. EZ nyilván nem mindenkire igaz, de te ezeket fogod ki, nekik pedig a szex kell, és nem Te.

2015. júl. 16. 16:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Én pont annyi idős vagyok, mint az eddigi legidősebb férfi az életedben. Viszont én kivételnek számítok, mert nekem sajnos semmilyen tapasztalatom nincsen a nők terén. Nagyon érzelmesnek, meg egyben érzékenynek tartom magam általában.

Ahogyan belegondolok, fogalmam sincsen, hogy milyen kapcsolatot szeretnék, így bármiféle tapasztalat híján. Az biztos, hogy családot azt nem. Nyilvánvalóan én nem ilyen kategóriában gondolkozok, még korom ellenére sem. Sőt egyáltalán örülnék annak is, ha valahol, valahogyan nőkkel tudnék ismerkedni, beszélgetni.

Érdekes ez a helyzet, nálam olyan, mintha megállt volna belül az idő, és ez talán a helyzetem miatt van így: a legjobban most is a nálam jóval fiatalabbnak kinéző lányokat figyelgetem.

2015. júl. 16. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Előző, most mit kötekedsz itt, te faragatlan! Hát biztos, hogy nem miattad meg a hozzád hasonlók miatt írtam le! Mire jó az, hogy belerúg valaki olyan emberbe, akinek már enélkül is épp elég baja van? Inkább örülj annak, hogy nem kell így élned!
2015. júl. 25. 14:53
 20/20 Röcsögei Péter ***** válasza:
Fárasztó már ilyeneket olvasni 38 évesen. Én már legfeljebb csak álmodhatom bármilyen kapcsolatról nővel. Csoda, hogy volt egyáltalán barátnőm, és örülök, hogy tudom, milyen a szex. 20-as éveim közepén többször is volt szerencsém. 3 éve is egyedül voltam, amikor ezt írtad, meg 10 éve is, és vágynék komoly kapcsolatra, meg szeretetre. Te nem vágynál rám. Nem vagyok sportos, műszaki érdeklődésű vagyok, a divat helyett a célszerűséget nézem, szeretem a biztonságot, nem szeretem az üres fecsegést, stb. A szemedben hulladék vagyok, nem férfi, ez a baj.
2018. júl. 13. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!