Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmes 23 éves nő vagyok. A nálam idősebb pasikhoz vonzódom (Eddig egy 35 éves volt a legidősebb) a nálam fiatalabbak nem vonzanak. Miért van az, hogy csak szexre kellek a férfiaknak, kb.1-2 hónapig, aztán meg lelépnek?
Valamiért neked ezek tetszenek, hát...vállald a következményeket.
Amúgy meg érzik ők, hogy te mit szeretnél, de egyszerűen nem foglalkoznak vele, hiszen így is megkapják, amiért jöttek...
25/F
Az a helyzet, hogy itt azért elég nagy a korkülönbség. Nem biztos, hogy ez feltétlenül kizáró ok, de máson nőttél fel te, és máson egy 30+ férfi. Tapasztalatból mondom, hogy bár éretten tudnak gondolkodni a 20-as éveik elején járó nők, de azért sok az a 12 év amit írsz.
Sajnos az a rossz hír, hogy a linkség nem korfüggő, és egy hozzád hasonló korú srác is gondolkodhat, és viselkedhet éretten. Én azt javaslom - mivel nagyon nehéz szűrni, és jó emberismerőnek kellene lenned, hogy ez rögtön menjen - ,hogy ha nagyon feszegetve van már beszéd szintjén is a szex, akkor ott már próbálkozás van, tesztel, hogy hogy állsz a témához, akkor nyilván már szoktat hozzá, hogy ne legyen idegen a dolog. Ha te tényleg inkább érzelmes vagy, és inkább lassabban haladsz (ami sokkal jobb), és inkább lelki kapcsolatból épül ki majd a bizalom a másik felé, akkor jobb, ha leépíted azokat, akik ilyenek.
A te szempontodból az lenne a jobb, ha amikortól te veted fel a témát, akkor beszéltek erről, és az, akivel ismerkedsz, nem tör rád ezzel. Így elég radikálisan tudod szűrni a dolgot. :) Szerintem nem leszel használati cikk, mert ütközik az elveiddel, és nyilván nem dobod magad oda senkinek - ezért is írtad ki a kérdést - én ettől nem félnék.
Arra már rájöttél, hogy miért vonz az ennyivel idősebb férfi?
Akkor pl olyannak ne add oda magad aki sürget, mert az nem szeret. Ennek úgy kell megtörténnie, nem erőltetve, hogy mindkét félnek jó legyen. Rossz embereket vonzol be, mert mindig ugyanaz a típus talál meg. Állítsd át a szűrődet és akkor nem csak szexre fogsz kelleni nekik.
Ennek a korosztálynak a veszélye ami neked tetszik egyébként, hogy már családja van a többségnek, vagy elvált. Szórakozni akarnak család mellett, vagy nem akarnak válás után újabb komoly kapcsolatot, mert elegük lett. EZ nyilván nem mindenkire igaz, de te ezeket fogod ki, nekik pedig a szex kell, és nem Te.
Én pont annyi idős vagyok, mint az eddigi legidősebb férfi az életedben. Viszont én kivételnek számítok, mert nekem sajnos semmilyen tapasztalatom nincsen a nők terén. Nagyon érzelmesnek, meg egyben érzékenynek tartom magam általában.
Ahogyan belegondolok, fogalmam sincsen, hogy milyen kapcsolatot szeretnék, így bármiféle tapasztalat híján. Az biztos, hogy családot azt nem. Nyilvánvalóan én nem ilyen kategóriában gondolkozok, még korom ellenére sem. Sőt egyáltalán örülnék annak is, ha valahol, valahogyan nőkkel tudnék ismerkedni, beszélgetni.
Érdekes ez a helyzet, nálam olyan, mintha megállt volna belül az idő, és ez talán a helyzetem miatt van így: a legjobban most is a nálam jóval fiatalabbnak kinéző lányokat figyelgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!