Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek azt a mesét, hogy egy csinos, kedves, értelmes, szép lánynál/nőnél soha senki nem mer kezdeményezni?
Már tegnap fel akartam tenni ezt a kérdést, mert hétvégén irtóra megszaporodtak a "szép lány vagyok, mégse néz rám soha senki" típusú kérdések. Na de most komolyan, ezt beveszi valaki, hogy egy vonzó külsővel megáldott nőt ne kerülgessen soha egyetlen férfi sem?
Az egy dolog, hogy én nem kezdeményezek egy hasonló kaliberű nőnél, mert 1. nincs esélyem, 2. az eddigi rossz tapasztalataim miatt inkább elmarasztalom az életemből ezt a női kategóriát. No de rajtam kívül rengeteg értelmesebb, jóképűbb, bátrabb férfi létezik, mondhatni a férfiak legalább 90-95%-a ilyen, ráadásul mindenhol azt látni, hogy a csinos nőkről szinte levakarhatatlanok a férfiak, és bizony sokszor panaszkodnak is a nők, hogy alig tudják őket lekoptatni.
És akkor jönnek az ilyen kérdések, hogy ők nagyon csinosak, jól néznek ki, de soha nem mer egyetlen férfi sem közeledni hozzájuk. Mégis mi taszító van egy rokonszenves, aranyos, csinos, szép arcú, formás, intelligens nőben, amitől az összes férfi elmenekül? Szerintem azok a kérdések gigantikus félrevezetések.
Nehéz elfogadni, hogy a nők élete valójában teljesen más, mint amit te, kérdező, meg még itt egyesek gondolják?
Ha nem lennétek ennyire szűk látókörűek, röghöz kötöttek és vefásultak, felfognátok, hogy bizony nem minden úgy van, ahogy ti azt a kis agyatokban elképzelitek.
Mi értelme lenne egy anonim oldalon hazudni?
Gondolom javarészt az én kérdésem ihlette a tiedet, ott is hangoztattad hitetlenséged, és ott is írni akartam, hogy azért mert te képzelsz valamit a világról, az még nem biztos, hogy igaz is. Itt az élő bizonyíték, hogy lehet valaki olyan bazalt agyú, hogy hiába cáfolnak rá, ő akkor is csak a saját igazát hangoztatja, hogy már pedig az lehetetlen??
Tudom mekkora ez a világ? Komolyan gondolod, hogy ki van zárva, hogy a 7milliàrd emberből akad olyan, akire ez igaz lenne?? Történnek olyan valószerűtlen dolgok, hogy az nem igaz, miért pont ezt nem lehet elhinni?
Oszinten szolva az en esetemben leginkabb az jatszik kozre , hogy egyaltalan nem mozdulok ki. Neha napjan a baratnoimmel, de nekik is ott vannak a pasijaik es a tobbi barataik, igy velem mar max. csak egy kavera vagy egy delutani talira futja, utana mar megyek is haza. Aztan (sajna ezek szerint) nem vagyok konnyen kaphato. Nekem kapcsolat kell, nem pedig kaland, igy szamomra max. a flort jatszik kozre, de ennel tovabb nem megyek foleg az elso talalkozasnal. Persze ez tobb pasinak nem tetszik, legalabbis aki bejonne, igy rovid idon belul inkabb mast szemelnek ki. Masreszt elvarok egy szintet( nem egy meno, ecsetfejure vagyom, akinek huszasok lognak ki a zsebebol, es ugy beszel velem mint egy utszelivel), de igenis nezzen azert ki valahogy es legyen egy hasonlo szemelyiseg ,mint pl. en.
Nem kell elhinned, ha nem akarod, de van jobb dolgom is, mint az eletemrol valo hazudozas.
nálunk a suli egyik legjobb csajánál senki se mert kezdeményezni...nagyon kedves rendes lány volt, még szűz is, tehát nem egy parti k***a...szeretett volna barátot, ha nem lettem volna hülye össze is jöttem volna vele, csak én 7 évig depressziós voltam és nem álltam készen egy kapcsolatra...én teljesen átlagos vagyok mégis volt nála esélyem...szóval szerintem simán lehet kezdeményezni ilyen lányoknál is, csak sokan visszariadnak tőle...
22F
#13: Mégis próbálkoztak! Kevesen ugyan, de kezdeményeztek. Tehát elkerültek téged a férfiak? Nem!
#21: Nehéz elfogadni? Ehhez abszolút nem kell szűk látókörűnek lennie valakinek, hogy észrevegye sokadjára, sokadik embernél. Soha, soha nem láttam még olyan nőt, akire soha nem néztek volna rá a férfiak, akit soha nem környékeztek volna meg, akinél soha nem próbálkoztak volna stb. Attól mert bazaltagyúzol, még nem fog rögtön a legelső utcán szembejönni velem egy tucat gyönyörű nő, akiknek sohasem volt még egy "rajongójuk" sem. Mondhatsz bármit, ez akkor is óriási kamu, hogy egy nagyon jó nőt minden férfi elkerül.
#23: De téged sem kerülnek a férfiak, próbálkozás, flört, nonverbális jeleket mindig kaptok/adtok, most az egy dolog, hogy nem húzzák hetekig-hónapokig ezt a játékot. Tehát elkerültek téged a férfiak? Nem! Lányok, miért értelmezitek félre a kérdést?
#25: De te csak egyetlen személy vagy a sok közül, aki ráadásul szívesen összejött volna vele, s melletted még vajon hányan. A suliban azért kicsit más a helyzet, 14-18 év közötti fiatalok mocorognak egymás közelében, teljesen más lehet egy 14-15 éves, mint egy 25-30 éves ember felfogása. Azóta eltelt pár év, és gondolom tuti lett hapsija, s azért, mert volt néhány tökös legény, aki megpróbálta a lehetetlent.
Lehet, hogy sokan mások is összejöttek volna vele, de senki sem kezdeményezett nála, csak én...
Igen azóta van valakije :) de közép suli alatt senki nem mert nála kezdeményezni, pedig nagyon szép és rendes lány volt...sokaknak tetszett, egyik haveromnak mondtam is, hogy megpróbálkozok nála, erre azt mondta a haverom "hát ha van esélyed"...
De kérdező, ki beszél itt arról, hogy rá sem néznek ezekre a lányokra??
Pont ez az, hogy megnézni megnézik őket, de azzal nem mennek semmire, az nem kezdeményezés, nem udvarlás, csak nézés, amit a hajára kenhet az ember, nem lesz belőle semmi, ha nem megy oda!!! És itt erről van szó, hogy vannak, akikhez nem mennek oda, vagy ha mégis, valahogy csak nem lesz belőle randi, és nem a lány teljesíthetetlen elvárásai miatt, vagy mert defektes és a srác meggondolta magát. Az, hogy odamész valakihez azzal, hogy bocsi, megmondanád mennyi az idő?, abból szerinted ki fogja leszűrni, hogy ez ismerkedős duma? Az jut eszébe mindenkinek, hogy ez az ember meg akarja tudni, mennyi az idő. Itt meg is áll a "beszélgetés", és nem lesz belőle semmi, mert ez nem kezdeményezés. Az emberek nem gondolatolvasók, még a szeretteink sem, hogyan tudnánk ennyiből eldönteni, hogy egy idegen mit akar?
És nem arról van szó, hogy tucatszám lennének jelen a világban az ilyen nők, akik bár szépek, valamiért még sem hívták még őket randira (mert az a kezdeményezés). Pont erről van szó, hogy ritka mint a fehér holló, de attól még van ilyen. Akkor is ha nem
Nálam nemcsak azok nem kezdeményeztek, akik "számításba jöhetnének", hanem SENKI. Persze erős szexuális töltetű beszólogatásokat szoktam kapni, meg dudát, füttyöt, stb.-t, de 1. ez nem kezdeményezés, csak a nagyon intelligens barnabőrű, jóillatú úriemberek szokásos megnyilvánulása, 2. még ha ők maguk ezt kezdeményezésnek is gondolnák (bár nem annak szánják, csak ily módon adnak hangot tetszésüknek), ki az az épeszű nő, aki egy ilyennel szóba áll?
Tehát a lényeg, senki nem mondta, hogy ezekre a nőkre rá sem néz senki, és kerülik őket mint a leprát, hanem hogy annak ellenére, hogy feltételezhetően sok embernek tetszik, mégsem próbálkoznak be náluk, ki tudja milyen okokból.
Nekem pl. azt mondta valaki, hogy senki nem gondolná rólam, hogy nincs barátom. Ez is lehet egy ok, hogy azt gondolják, az illető foglalt.
A 21-es válaszadó kérdéséből született Ámítástechnika nevű felhasználó kérdése.
Nos én kértem ettől a szép lánytól egy képet a miheztartás végett. Igaz nem kaptam, de legalább megírta, hogy nem ad és a stílusa is OK volt, ami azért tiszteletre méltó!
Én már csak ilyen ferde hajlamú vagyok (lehet ez valami fétis nálam), minden szép és intelligens lánytól, aki ezt hangoztatja is magáról képet kérek. Eddig 2 kép a 11 levélből. Lehet, hogy az én ízlésvilágommal van a gond, de nekem nem úgy jöttek le a dolgok, ahogy a kérdéseikben szerepeltek.
Szép fogjuk rá, hiszen mindenkinek más a szép.
Intelligens OK, ha a It a kép b4zzad meg!-be "s"-t is tett volna, bár csak véletlen elírhatta a nagy sietségben, ez pedig bocsánatos bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!