Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt folyamatosan szidják a nőket, miért várják, hogy cserébe kedvességet kapjanak?
ez egy buta paradoxon kérdés..
vannak kivételek,de sajnos a legtöbb esetben ezt váltja ki egy ismerkedés,kapcsolat.
Úgy,ahogy a nők többsége látja: "a pasik csak kihasználnak,mocskos disznók"
Úgy a férfiaknak is vannak ilyen meglátásai,amikor kihasználják őket.
Szimplán már csak a rosszat látják a másikban,mivel annyit csalódtak,hogy ezt váltotta ki.
Mivel ez többségében így van,ezért azok látják kárát,akik a kivételek között lennének.
Ez egy védekezési ösztön. Nem azért viselkedik így az ember,mert így szeretne,hanem azért mert erre szorul már.
Kérdező, elmesélek egy szituációt, amire te sem fogsz tudni mit mondani: Mivel a melóhelyemhez a legközelebb egy kis üzlet esik, ezért egy párszor bementem már oda vásárolni ezt azt. Nos ebben az üzletben egy fiatal csaj is szokott lenni az eladó. Ez a csaj a többi vásárlóval kedves a szemem láttára, velem meg flegma és mogorva mindig... Pedig soha semmi okot nem adtam arra, hogy így viselkedjen velem, mindig azonnal fizettem az áruért, soha nem kifogásoltam se a termékek árát, se a minőségét stb...
Most erre mit lehet mondani? Miért gondoljak én a lányokról bármi jót is?!... Amúgy volt már más ilyen eladó lányos negatív szitum is más lányokkal is...
Nem jó az, ha túlságosan kedves vagy.Rád nézve nem jó.
Ha túl kedves vagy,nincs akkora tekintélyed.
Példa:A kedves tanárokat "kivégzik" a diákok, nem tisztelik.
Kell a tekintély a nőddel szemben,ezzel leszel férfi a szemében.Persze túlzásba sem kell vinni.:)
Ezt a sukár gyereket meg miért linkelted?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!