Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan zárkózottak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan zárkózottak a magyar nők, ha ismerkedésről van szó? Szerintem a külföldi nők sokkal nyitottabbak E téren.

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a téma tetszik. Magyarországon a tapasztalatom a következő: Odamész bárkihez, kedvesen kérdezel valamit és el vagy hajtva a búsba. Ha esetleg valakinek szimpatikus is vagy beszélget veled 5 percet aztán lelép és sosem látod többet. Közel 38 leszek, sajnos a párkapcsolat nem jött össze mivel a világ másik felén éltem elég sokáig. Van tisztességes állásom (felsővezető), mindenem megvan ami kell anyagi szempontból, szerintetek találok társat ? Hát nem, pedig nincs túl nagy sörhasam hasonló korosztályhoz képest, heti 3-4 alkalommal sportolok is. Sajnos a magyar nép alapból gyanakvó és elutasító. Ilyenek vagyunk, tisztelet a kivételnek. És amikor már eljut az ember arra a szintre, hogy 250-300 visszautasítás akkor elkezd gondolkodni, hogy vele van-e a baj. Rájöttem: nem. Ezzel az országgal van a baj, nem is kicsi. Ahol az ideál az lett aki sportos, könnyen keres sok pénzt, vicces stb. stb. Főleg nyugati országrészeken el vannak maguktól az emberek szállva a semmitől, mert felmutatni nem tudnak semmit, viszont az egójuk az hatalmas, na meg az elvárások is. Még maradok itthon pár hónapot, aztán felszámolok itt mindent, mert itt nincs túl biztató jövő ilyen téren és nem az anyagiakról beszélek. Külföld nyitottabb , más mentalitás, akár kelet, akár nyugat.
2015. júl. 11. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Kezdetben nem voltam zárkózott... de aztán sokat csalódtam.

Kedves az alaptermészetes és maximális udvariasságra neveltek, szóval senkit nem küldök el sehova. Nagyon finoman hárítok, ha nem akarok ismerkedni, hogy pl: sietek, még el kell mennem ide-oda, mesélek a páromról neki milyen jó vele, vagy alvást színlelek.

De annyira satu sok pasi, hogy nem veszi ezeket a jeleket, vagy szándékosan nem törődik velük. A legtöbben meg csak szexet akarnak, én viszont nem vagyok könnyűvérű és akárkivel nem vagyok hajlandó. Azt kell mondjam, egy külföldi előbb ért a szép szóból, pedig még nyelvi nehézségek is vannak. Egy magyar pasi már azt is biztatásnak veszi sokszor, ha nem nézek rá gorombán, vagy csak úgy mosolygok, mert jó kedvem van (abszolút más miatt). Az udvarias Nem-et, meg képtelenek felfogni.

Nem vagyok nyitott a sokadik csak szexet akaró kan után, vagy a "van barátnőm/feleségem de elhagyom érted" című szánalmas dumák után. Nem vagyok madár és elszeretni sem fogom senki párját, hogy utána piszkáljanak.

azzal nyitott vagyok, aki tetszik. Oda is megyek hozzá, próbálok beszélgetést kezdeményezni ilyen ember viszont nem sok van.

2015. júl. 11. 11:28
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
ma 11:13 így van a magyar nők nagyon anyagi orientáltak lettek ha munka nélküli vagy esetleg még anyucinál laksz az kizáró tény náluk! plussz ha kicsit alja munkát végzel pl építő ipar vagy takarítás akkor már te vagy az igénytelen pénztelen tróger! csak nem tudom mire ez a fene nagy elvárás ebben a koldus országban..... és ő cserébe mit ad? 2 mell meg 1 lyuk mert a mai nők semmire nem jók sokuk még a sexre se...
2015. júl. 11. 11:36
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
A bunkó nők a nekik tetsző pasikkal nagyon is kedvesek, szóval abszolút hamis, amit az egyik lány válaszoló fejtegetett, hogy ebben az országban nagy a munkanélküliség, és azért mogorvák a lányok... Nem! Egyszerűen nagyképűek és válogatósak, erről van szó!
2015. júl. 11. 12:25
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

9#

Miért általánosítasz ennyire? Van olyan nő, aki a 120 ereset választja, mert őt szereti. Nem boldogtalanságból kell egy családot megalapítani, így a leglogikusabb, ha azzal jön össze a lány akiért teljesen odavan.

Mikor megismertem a barátomat tizenkettedikes volt. Még szeptemberben nem volt egyáltalán jó tanuló, a 9. és a 10. tele volt kettessel. Én mindig is jeles, néha szerencsével kitűnő tanuló voltam. Mikor megtudtam, hogy nem tanul jól és hogy a jövőre nézve ezzel a tudással nem fog egy jó végzettséggel rendelkezni, ergó nem lesz egy nagyon jól fizető állása.

Én összejöttem vele, mert nagyon megtetszett, fantasztikus ember, nem akartam elszalasztani. A családja is szegény volt akkor is, meg most is (bár kicsit most jobb a helyzet), mikor először elmentünk valahova, akkor próbált nekem fizetni, de nem volt nála elegendő pénz és nem is vártam el, hogy ő fizessen nekem mindent.

Tehát nem volt semmije, de nekem mégis ő kellett. Volt ott a suliban jóval tehetősebb jóképű fiú, de engem nem fogtak meg és ez a lényeg, hogy belül kihez vonzódik az ember.

Lehet, hogy ez az én szerencsém, de mára 3 év 9 hónap után a barátom 2 év csúszással egyetemre jár, lerakott egy felsőfokú angol nyelvvizsgát, valamint filmforgatásokon produkciós asszisztensi munkát kapott, ami egy napra 25 ezer. Most nyáron ez rengeteg pénzt hoz, de szeptembertől a sulira is erősen koncentrálnia kell.

BOCSI, HOGY LEÍRTAM, csak felhúzott, hogy minden magyar nőt általánosítotok, mintha csak a pénzre meg az izomzatra mennének. Hát ku**ára nem, legalábbis VANNAK KIVÉTELEK.

2015. júl. 11. 13:02
 16/17 A kérdező kommentje:

Én írtam, hogy vannak kivételek.

Ismerősök mindig kérdezik tőlem, hogy van-e barátnőm.Biztos azt gondolják, hogy csak velem van a gond, persze ez nem igaz.A te eseted nagyon ritka, de a nők 90% úgy gondolkodik, ahogy leírtam, nem 1 példát tudnék felhozni.

26 éves vagyok kapcsolatom eddig nem volt, pedig volt vagy 15-20 próbálkozásom és mind lekoptatott, pedig mindig udvarias voltam velük.Az egyik nőnél az volt, hogy

mondta nem akar ismerkedni, most jó neki egyedül.3 nap múlva a közösségi oldalon már persze kapcsolatban volt.Szóval a legtöbb nő hazudik össze-vissza, ami nagyon szomorú.

2015. júl. 11. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:
69%
Egy kapcsolatot úgy kezd az ember, ha már érez valamit a másik iránt. Egy kérdés után a lányok automatikusan nemet mondanak, mert nem ismerik a férfit egészet közelről. Nem egyből a kapcsolatra kell menni, hanem az ismerkedésre.
2015. júl. 11. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!