Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezés: Ha szemezel egy lánnyal, és próbálod ugye mindig keresni a tekintetét. De ott a barátnője is, és amikor feléjük nézel mindig a barátnője néz vissza. Akkor mit kell tenni?
1. valószínű a barátnőjének is tetszem ha idenézeget.
2. de nem túl jó hogy vele is szemezek mert úgye nekem a másik lány tetszik.
3. a barátnője elmondja a lánynak hogy vele szemezek akkor azt gondolja a lány hogy ennek a fiúnak mindegy hogy melyik nővel flörtölget..
jó csak én meg nem olyan vagyok hogy ha másik lány tetszik, akkor arra hajtok akinek bejövök.
Egyébként még tegnapelőtt elég erősen nézegett a lány és nem a barátnője.
Megint a pontokba szedett túlkomplikált variációk...
Egyébként kiabálj oda, hogy "Hé, te szebbik", erre odanéz úgyis aki nem érdekel. Akkor szól oda, hogy "Nem te, hanem a másik" Egyből mindenkinek tiszta lesz, ki kitől és mit akar
hát már beszélgettem vele egyébként.
én hülye bemutatkozni elfelejtettem,
amikor először beléptem már ott voltak akkor le sem bírtuk venni egymásról a szemünket. Ez fogott meg...
Persze lehet túl komolyan veszem.
4. mindketten azon agyalhatnak, mit akarhat két érett nőtől egy kis pattanásos pojáca...
Részemről a 4-esre szavazok!
A "hé, te szebbik" beszólás szerintem megjátszható, ha egy kicsit talpraesettebb vagy mint az átlag, kérdező. ;)
Szerintem a barátnője azért néz vissza, mert:
1. a csaj kérte meg rá, ő ugyanis nem mer rád nézni, mert tetszel neki vagy mert éppen hogy nem.
2. a barátnőjének tetszel, a kiszemeltednek nem.
De ami válaszlehetőségeket te felsoroltál, azok is lehetségesek, mivel a lányoknál sosem lehet tudni mit és miért csinálnak. Néha önmaguk sem tudják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!