Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen végre barátnőm?
20: Igazából aki látott már élőben, az mind azt mondta, hogy ronda vagyok. Lányoktól is rengetegszer megkaptam már, sőt lánybarátoktól is (régebben azért voltak barátaim). Nem egy lánybarát mondta, hogy a külsőm miatt nem hiszik, hogy valaha is találok majd valakit.
Amúgy ismerkedni bárhol lehet, utca, pláza, könyvtár, tömegközlekedési eszköz, buszmegálló, kávézó, de legutóbb egy zöldségesnél álltam sorba, és a mögöttem lévő szimpatikusnak tűnő lányt szólítottam meg.
De szórakozóhelyre be nem tenném a lábam. 1: ha ott nincsenek barátok, akkor az nagyjából az életveszély. Ha szeretném az életveszélyt, akkor inkább bázisugranék, még az is biztonságosabb, mint a lakhelyemen lévő szórakozóhelyek egy egyedüli férfi számára. 2: Tele van részegekkel. Én sosem voltam még részeg, és soha nem is lennék az.
Oké, ezzel nincs gond, hogy nem szoktál bulizni, sőt, az, hogy nem akarsz lerészegedni soha, és nem is fordult még elő Veled, az még becsületes és tiszteletreméltó is ;) És én szívesen lennék az a lány, akit megszólítanak a plazaban, könyvtárban, kávézóban, vagy akár a zöldségesnél... :)
De a lényeg, hogy nagyon nagyon nagyon nagyon sok nőnek egyáltalán nem akadály az előnytelen külső, nőkből is vannak szebbek és kevésbé szépek. Egyszer mindenki párra lel, minden esetre a negatív hozzáállás semmiképp sem hoz jót... Motiváljon a sok (szerintem Nálad sokkal csúnyább) híresség, akiket az imént felsoroltam. Sikeresek, gazdagok, önfeledtek, boldogok, és nincs problémájuk a nők terén, és nem csak a pénzük miatt! Rendben? Felejtsd el az a baromságot, hogy a külső adottságaid miatt nem lehet barátnőd, mert lehet, hogy csak a hozzáállásoddal van baj. Nekem személyesen az ismerettségi körömben nincs olyan lány/ nő, aki lerázna egy pasit az előnytelen külseje miatt. Ha párjuknak nem tudják elképzelni, az nem a külső miatt van, éééés ez még mindig nem jelenti azt, hogy gorombán lekoptatjuk. Fiú barátaim is vannak, akik nem túl jóképűek, mégis jól kijövök Velük, nem is 1-el! Szóval nyugi, a külső nem akadály... ;)
Fú, b@sszus, mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy nézel ki.... hhh
Na jó, ezt a sztorit egyszerűen nem veszem be, lehetetlenség, ennyire gyökér nem lehet egy lány se, vagy ha tényleg így történt, akkor az az 1 lány volt. Különben TÉNYLEG nagyon sokan vannak, akiknek a külső EGYÁLTALÁN nem számít... -.-
Pls küldj privibe képeeet (nem muszáj, ha nem akard, de na....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!