Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél csúnya lánnyal ha nincs más és régóta egyedül vagy?
A csaj nem túl szép se arcra és kövér is, viszont kedves.
Egyedül vagy már 2-3 éve és nincs senki kilátásban
Ha 3 éve egyedül vagy, te sem lehetsz egy Brad Pitt
Ezt dobta a gép ezt kell szeretni. De ha előre tisztázod vele hogy mi a helyzet és így is bele megy akkor hajrá.
Nem.
Vannak elvárásaim mind a külsőt, mind a belsőt illetően, ha az egyikben nem megfelelő, akkor nem számít a másik, nem kezdek vele. Így van ezzel mindenki, csak a társadalmi prüdéria azt sulykolta belénk, hogy nem szabad erről beszélni.
Én 4 éve vagyok egyedül ( 26/F ) és lett volna alkalmam összejönni lányokkal, még csak nem is voltak "nagyon csúnyák", de nem akartam őket egy éjszaka miatt megbántani, mert az a kivételes eset vagyok, aki nagyon szarul érezné magát utána.
És ebből kifolyólag nem jönnék össze valakivel, aki nem tetszik ( nem minden a külső persze ), egyszerűen, mert nem érezném jól magamat a párkapcsolatban.
De hozzátenném egy átlagos külsejű csaj is lehet gyönyörű ha szép a lelke és egy bomba külsejű csaj is ronda, ha belül rohadt.
Nőként nem tetszenek a kövér nők, de 2 olyan ismerősöm is van, aki ha fiatalabb lenne (nem 15tel idősebb), simán tökéletesnek érezném, pedig mindkettőn 40+ kiló van. Egyszerűen olyan a természetük, egy jelenség mindkettő, ahogy megjelennek, kivirágoznak a növények, szebben csiripelnek a madarak, betölti a személyiségük a levegőt. Az egyikkel kapcsolatban mostanában többször elgondolkodtam, mert nőként is vonzódom hozzá. :D Nem láttam őket még soha smink nélkül, de szerintem a jó smink csodára képes (utalva az arca sem túl szép részre). Önbizalom, megnyerő természet elég. Lónak. Nem csak szamárnak.
Nekem nincs szép arcom (elég fiús, erős vonásaim vannak), de megtaláltam azokat a sminkelési praktikákat, amikkel jól nézek ki.
Hm, tapasztalatom alapján bizonyos korig nincs olyan, hogy "csúnya lány"
A kedvesség viszont mindennél fontosabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!