Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél csúnya lánnyal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél csúnya lánnyal ha nincs más és régóta egyedül vagy?

Figyelt kérdés

A csaj nem túl szép se arcra és kövér is, viszont kedves.

Egyedül vagy már 2-3 éve és nincs senki kilátásban

2015. júl. 6. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
kiadsam333 - Én fogyásra hajlamos vagyok szintén, de nem szedtem soha ilyen szereket. Amióta elkezdtem rendszeresen sportolni, azóta beálltam normál tartományba.
2015. júl. 6. 14:11
 12/21 anonim válasza:
naná
2015. júl. 6. 14:51
 13/21 Lajtai László ***** válasza:

Ha 3 éve egyedül vagy, te sem lehetsz egy Brad Pitt

Ezt dobta a gép ezt kell szeretni. De ha előre tisztázod vele hogy mi a helyzet és így is bele megy akkor hajrá.

2015. júl. 6. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Vannak elvárásaim mind a külsőt, mind a belsőt illetően, ha az egyikben nem megfelelő, akkor nem számít a másik, nem kezdek vele. Így van ezzel mindenki, csak a társadalmi prüdéria azt sulykolta belénk, hogy nem szabad erről beszélni.

2015. júl. 6. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire kövér. Arcra meg mindenkinek más jön be, szóval lehet, hogy én összejönnék, vagy legalábbis egy esélyt adnék a dolognak.
2015. júl. 6. 16:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Én 4 éve vagyok egyedül ( 26/F ) és lett volna alkalmam összejönni lányokkal, még csak nem is voltak "nagyon csúnyák", de nem akartam őket egy éjszaka miatt megbántani, mert az a kivételes eset vagyok, aki nagyon szarul érezné magát utána.

És ebből kifolyólag nem jönnék össze valakivel, aki nem tetszik ( nem minden a külső persze ), egyszerűen, mert nem érezném jól magamat a párkapcsolatban.

De hozzátenném egy átlagos külsejű csaj is lehet gyönyörű ha szép a lelke és egy bomba külsejű csaj is ronda, ha belül rohadt.

2015. júl. 6. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még hozzátenném én sem vagyok a legjobb génekkel megáldva 169 magas vagyok és inkább szálkás izmos, mint nagydarab. Bár az arcomat nem tartom rondának.
2015. júl. 6. 17:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Nőként nem tetszenek a kövér nők, de 2 olyan ismerősöm is van, aki ha fiatalabb lenne (nem 15tel idősebb), simán tökéletesnek érezném, pedig mindkettőn 40+ kiló van. Egyszerűen olyan a természetük, egy jelenség mindkettő, ahogy megjelennek, kivirágoznak a növények, szebben csiripelnek a madarak, betölti a személyiségük a levegőt. Az egyikkel kapcsolatban mostanában többször elgondolkodtam, mert nőként is vonzódom hozzá. :D Nem láttam őket még soha smink nélkül, de szerintem a jó smink csodára képes (utalva az arca sem túl szép részre). Önbizalom, megnyerő természet elég. Lónak. Nem csak szamárnak.

Nekem nincs szép arcom (elég fiús, erős vonásaim vannak), de megtaláltam azokat a sminkelési praktikákat, amikkel jól nézek ki.

2015. júl. 6. 18:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Még úgy is hogy nem vagyok olyan béna hogy egyedül legyen évek óta!
2015. júl. 6. 22:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Hm, tapasztalatom alapján bizonyos korig nincs olyan, hogy "csúnya lány"

A kedvesség viszont mindennél fontosabb nálam.

2015. júl. 30. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!