Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kívánom a szexet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet? Lehet hogy viccesnek és gáznak fogjátok találni a problémámat, hiszen az is, de reménykedem hogy hasznosat is fogtok írni.

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és még szűz. Hogy miért? Mert szeretem a fiúkat,párkapcsolatban élek, de egyszerűen nem tudom magam ravenni a szexre,a gondolattól is irtozok. Tudom másnak ez a normális,én is szeretném nem ezt érezni. Nem tudom mi az oka és mit tehetnék,ez eléggé rossz nekem. Kérlek Titeket ha valakivel ez előfordult már vagy tud tanácsot adni írjon!

2015. júl. 5. 06:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Érdemes lenne egy jó pszichológushoz fordulnod.
2015. júl. 5. 09:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm , megfogadom ezt a tanácsot!
2015. júl. 5. 11:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, ha jól csinálják, Te fogod a legjobban élvezni. Nehogy már ott legyen a barátod, és ne használd ki a helyzetet. Ha rossz lesz, leverheted rajtam a port. :P De legyetek együtt legalább 10-szer, és meglátod, tetszeni fog az.

Amúgy be tudsz nedvesedni rendesen? Meddig jutottatok? Közben sem éreztél vágyat?

Egy tipp: csináljátok ruhában, kezdetnek épp jó. Föléd megy, és úgy tesztek, mintha azt csinálnátok. És csak arra koncentrálj közben. Ha erre nem jön meg a kedved, azt nem fogom elhinni. XD

21 lány

2015. júl. 5. 11:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora egy idióta vagy kedves korábbi válaszadó(k)! Azért lekislányozod, mert nem érez nemi vágyat? Csak az "teljes értékű nő", aki orrba-szájba dug, és egyetlen erénye és értéke az, hogy van rajta egy lyuk, amit be lehet tömni? Az, hogy háztartást nevel, tanul, komoly kapcsolatban van, az szerinted betegség? Na, ezért tart ott a világunk, ahol...borzalmas. Igen, még nem tudja, hogy milyen élvezet tud ez lenni, de majd átéli később, amikor eljön az ideje és akarja. Addig meg éljen boldogan így, ne öntsd belé azt, hogy nem normális, vagy bármi gond van ezzel. Nem vagyunk egyformák. Valaki 13 évesen már nem tud lemászni a pasikról, más 28 évesen veszíti el. Ennyi. Egyik sem több vagy kevesebb a másiknál.

20/L, aki szűz volt pár hónappal ezelőttig.

2015. júl. 5. 13:29
 15/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek aki ilyen kedves volt és értelmes valaszt írt! Feldobtátok a napomat,most mar kevésbé érzem magam szerencsétlennek!

Kiprobáljuk ahogy írtad ruhában, petting volt eddig és az jo volt igaz hogy nálam eleg gyorsan vége utána már kellemetlen,kicsit fáj és a párom néha durva de nem szándékosan..

Remélem lekuzdom ezt az akadályt mihamarabb,csak könnyebb lenne ha kisebb lenne neki jóval a rudi :D

még egyszer köszönöm mindenkinek!

2015. júl. 5. 18:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Attól félek ez frigidség.. Nőknél sajnos gyakori "probléma" a szexuális élet teljes hiánya, épp amiatt hogy nem jönnek izgalomba semmitől. Nem tudom az orvosi hátterét a témának, de nőgyógyásszal beszéld meg.. nem szégyen az, mint ahogyan semmi sem az.
2015. júl. 5. 19:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Rendben ez is megér egy próbát,mindent megfogadok csak legyen végre teljes az életem ! Ne féljek mindig attól vajon mikor hagy ott emiaat a párom,amit meg is értenék !
2015. júl. 5. 22:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyi idős a barátod?
2015. júl. 5. 23:42
 19/20 A kérdező kommentje:
23 éves
2015. júl. 6. 07:16
 20/20 anonim ***** válasza:
örülj neki, legalább a szülők nem korlátoznak szét
2015. júl. 6. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!