Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aspergeresen hogyan lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aspergeresen hogyan lehetne komoly párkapcsolatom egy fiúval?

Figyelt kérdés
Az Asperger az autizmus enyhébb fajtája. Nagyon szeretném ha valaki szeretne, de az emberek még sem tudnak megkedvelni. Még komoly párkapcsolatom nem volt, csak rövid ideig tartó járások. Tehát még szexuális kapcsolatom sem volt. Nehezemre esik emberekhez hozzászólni, ha tömegbe kell mennem rosszul vagyok.
2015. júl. 2. 11:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a 22/l kérdező vagy, ugye? úgy hogy még 80 kérdést kiírsz ide, úgy biztos nem lesz előbb párkapcsolatod. Ha másik kérdező vagy, keress rá és olvasd el a válaszokat mert ugyan azt tudjuk mondani neked is.
2015. júl. 3. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:

1.) Ez így ebben a formában vonzza azokat, akik csak kihasználnának, szóval nem veszélytelen játék ez.

Interneten lehet levelezgetni, aztán ha úgy adódik lehet abból személyes találkozó is.

De én még mindig azt mondom, hogy jobb CSOPORTOKBAN, közösségben gondolkodni.

2.) Szerintem Te egyszerűen nem fogadod el, hogy aspergeres vagy, más vagy, mint a többiek - és a problémáid ebből adódnak.

2015. júl. 4. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:

#1:

Ez engem baromira emlékeztet arra a hozzáállásra, hogy "mások is szorongnak", "másoknak is nehéz párt találni" stb.

Ez legfeljebb lelkiismeret furdalás keltésre jó. Mindnyájan mások vagyunk, a problémák is más mértékűek.

Ha mondjuk van egy gyönyörű szép aspi lány, a furasága nem fog elriasztani MINDENKIT.

Ha van egy átlagos, vagy az alatti külsejű, de végtelenül nyitott, kedves, közvetlen stb NT lány Ő is könnyen talál párt.

De mi van ha egy végtelenül zárkózott, és kevésbé jó adottságokkal rendelkező lányról beszélünk?

Aki ráadásul nem magafajtákat keres, mert még magát se fogadja el, nem még azt, hogy más esetleg még "olyanabb"?

Én egyébként a diagnosztizált (felnőttként: szigorúan Autizmus Alapítvány) aspergereseket, és a magukat annak nevezőket különválasztanám. Ha így nézzük, én sem ismerek "rengeteg" aspergerest. :) Főleg nem rengeteg hosszútávú, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élő aspergerest.

A messziről jött ember meg azt mond, amit akar.

2015. júl. 4. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:

A tüneteidet részletesebben is leírhatnád, nem mindegy ugyanis, hogy milyen formában jelentkezik a betegséged:

https://www.youtube.com/watch?v=l_zDac41spg

Nálam pl. tuti befutó lenne :)

[link]

Innen viszont menekülnék.

2015. júl. 8. 06:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy itt mindenki tudja, ez már a 100-ik ilyen kérdésed. Szerencse, hogy akik azt tanácsolják, menj ismerkedni a gép előtt ülés helyett, ők nem itt töltik az idejüket...
2015. júl. 9. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!