Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit a legtaszítóbb tulajdonságnak/tulajdonságoknak gondolsz egy férfiban, és emiatt esélye sem lenne nálad?
18-as, fogadjunk, nem volt még macskánk, csak hírből ismered őket. Az én macskáim érdekes módon szeretnek, nem csak akkor, ha kaját kapnak, annyi a titka a dolognak, hogy nem szabad őket elhanyagolni.
Egyébként az állatgyűlöletet is írhattam volna, de az túl általános, azzal azért együtt tudnék élni, ha valaki nem szereti kifejezetten a kutyákat, csak ne bántsa őket.
17-es voltam.
-buta
-nem tud hozzászólni semmihez
-minden mondatában szerepel a g*ci szó
-egoista
-nőgyűlölő (asszony helye a konyhában, ő ugyan sosem mosogatna, mert az nem az ő dolga stb)
-megbízhatatlan
-nyomulós
Az, hogy ne legyen ápolatlan, azt le se írom, egyértelmű.
én nem utálom a macskákat, de nem gondolok jókat róluk, én kutyapárti vagyok, ez van. Attól, h a melegeket sem szeretem, attól még nem leszek homofób se, megvan róluk is a véleményen a feltűnősködésükkel, de az megint más tészta.
A kutya már nem baj, ha nem szeretik?? :D most már bevallom, h ez tényleg felettébb fontos egy férfinál, idáig nem láttam az összefüggéseket, de megvilágosodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!