Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most velem van a baj és mért lesz ez szerintetek?

Mi lenne,ha te írnál rá vkire Facen?
Aztán egyből kiderülne mizu,bár ha nagyon érdekelnél vkit,akkor keresne.
Hát nem tudom,ölelkezés,tánc,csók, egy bulin ittas állapotban, mondhatni semmi különös.
Hülyeséget beszélt itt korábban valaki, szerintem nem ez a gond.

Őszintén soha nem voltam még ilyen buliba és nem is akarok menni pedig már 19 vagyok.
Egy közös kiránduláson Balatonszemesen sokan bementek egy szórakozóhelyre éjszaka mi páran pedig csak sétálgattunk le a parthoz. A buli vége fele odamentünk a szórakozóhely elé, hogy ne egyedül jöjjenek vissza iszákosan a többiek. Akkor 3 fiú is csókolt egy lányt, meg fogdosták egymást, kissé összemelegedtek, táncoltak, kb. úgy ahogy te is szoktad bulikban.
Másnap mikor úgymond reggeliztünk (aki hányt az hányt :D) és alig emlékeztek a lányokra. Másnap is volt egy sétánk, ahol az egyik tegnap esti lány épp arra görkorizott. A srác aki csókolta az éjjel meglátta és egyből elbújt. Idézem: "Ez tegnap szebb volt, nem tudom miket ihattam, hogy szépnek láttam".
Nekünk ez egy vicces sztori, de a lány többet is akarhatott mivel facebookon is bejelölte, a srác visszaigazolt (mondtuk azért ne legyen annyira szemét) majd azóta nem írt neki, nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!