Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék intelligens, fiatal férfiakkal ismerkedni?
Körülbelül 2 éve már, hogy nincs párkapcsolatom (a legutóbbi 4 évet tartott, azóta valahogy nem volt gusztusom az ilyesmihez). Azóta nem volt semmi érdemleges. Úgy érzem, eljött az idő, hogy újra ismerkedjek (és valami komolyabbat találjak), azonban nem igazán tudom, hogy kezdhetnék hozzá.
Hol találok jófej srácokat (úgy kb. 25-30 korosztályban)?
köszönöm a válaszokat mindenkinek, tényleg :)
sajnálom, ha nem tűnök szimpatikusnak az alapján, hogy nem szeretnék neten ismerkedni. valahogy úgy érzem, hogy ez egy biztonsági játék. az internet személytelen, mindenki azt mond magáról, amit akar. talán befásult, régimódi ember vagyok, nem tudom, de szeretek szemtől szembe beszélgetni, ismerkedni, odafigyelni a másik arckifejezésére stb. az internet ezt nem teszi lehetővé.
ezt a kérdést pusztán információ-csere gyanánt tettem fel :) ez az oldal szerintem ezt a célt szolgálja, semmi mást.
szóval még egyszer köszönöm mindenkinek, aki írt és segíteni próbált!
# 7
külön köszönet a válaszért, igyekszem megfogadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!