Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan férfit, aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Jól öltözött, ad a külsejére, nem igénytelen, nem koszos, nem a Facebookon éli ki magát, nincs a Facebookon több száz képe, szereti a természetet, nem szeret kocsmákba járni, bármiről lehessen vele beszélni?2015. jún. 28. 12:52
11/22 Interferencia válasza:
Fuck it, nem öltözöm jól, és szeretek kocsmákra járni.
12/22 anonim válasza:
Én ennél sokkal jobb vagyok mint amit leírtál. Igaz belőlem pont egy jár a Földön. Fényem betölti az emberek szürkeséggel teli életét.
13/22 anonim válasza:
Természetesen nem ír vissza, nem is értem miért lepődök meg ezen...
14/22 anonim válasza:
#13 Miért írsz neki egyáltalán ? Feltehetően tudod, hogy semmi értelme.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne itt próbálj meg barátnőt szerezni, az itteni felhozatal enyhén szólva is selejtes.
15/22 anonim válasza:
Kiülsz egy parkba és beszédbe elegyedsz a legjobban öltözött pasikkal. Ha jól látom, semmiféle belső vagy külső tulajdonság nem számít, csak a természete, úgyhogy elég jók az esélyeid.
16/22 anonim válasza:
Ilyen kérdések láttán állandóan a fejem fogom, és elszörnyülködöm... Arra szoktam gondolni, hogy ez az emberiség már menthetetlen, viszont mindig van fény az alagút végén, még ha a sötétség jelenleg hatalmas is.
17/22 anonim válasza:
#16 Ez bizony így van, ez a fény pedig én vagyok.
18/22 anonim válasza:
Én is ilyen férfi vagyok kérdező, de nem ismerkedem. Itt 90% kamus emberek vannak.
19/22 anonim válasza:
#17 Ezt kikérem magamnak a fényesség ÉN VAGYOK. Hibátlan, zseniális, csodálatos, tökéletes. Végtelenségem az univerzummal vetekszik.
20/22 anonim válasza:
19es Bocsi nem tudtam kihagyni ... te olyan tökéletes vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!