Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk, mennyire vagytok ítélkezők egy 25 év feletti lánnyal, ha kiderül róla, hogy még nem volt kapcsolata, tapasztalatlan ilyen téren és/vagy szűz még?
Na és, ha már ilyen sok a pozitív válasz, milyen helyekre szeretnek járni a válaszolók, hol ismerkednének?
(Valamiért szerintem az utca, bulik, evős-ivós helyek nem erre alkalmasak. Egyetemnek vége, munka még nincs.).
Semennyire nem itelnem el.
Nekem sem volt baratnom, legalabb kozosen bontogatnank azokat a bizonyos szarnyakat.
Egy kis ugyetlenkedesek utan pedig gordulekenyen menne minden.
Semennyire nem ítélkeznék, de azért szeretném tudni az okát. Persze jobb lenne egy szexben/párkapcsolatban tapasztaltabb lány, de ennek sincs semmi akadálya.
És most jöjjön a fekete leves. Az, hogy egészen eddig senki nem vonzott kb. azt jelenti, a szőke herceget várod. Egy 25 éves, egyetemet végzett nő az utóbbi 10 évben kellett hogy találkozzon annyi fiúval/férfival amennyiből legalább 4-5-öt potenciális partnert kell volna tudjon elképzelni, azaz képtelenség megfelelni az elvárásainak.
Továbbá, én nem biztosan nem várnék egy évet arra, hogy eldöntse mit akar velem kapcsolatban. Ez idő alatt már nyilván ő is elvárná, hogy ne udvaroljak más nőnek ez pedig nonszensz.
Valamint a szexszel sem húznám az időt 1, legfeljebb 2 hónapnál tovább, elvégre nem vagyunk már 15 évesek.
Szóval nagyjából ennyi. Lehet, a gyakori népének maga vagy a megtestesült álom, nekem sajnos vagy nem sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!