Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ha egy srác így szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha egy kávézóban,vagy egy parkban odamenne hozzátok egy normális srác és leszólítana titeket valami olyasmi szöveggel hogy szimpatikusnak talál,ezért szeretne veled beszélgetni,ismerkedni.

23/f

2015. jún. 27. 19:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha én is szimpinek találnám, szívesen megismerném, de csak, ha valami ürügyet is talál a megszólításomra- a szeretne ismerkedni számomra nem az. Ha ismerkedni szeretne, akkor ne a tényt közölje, hanem kezdjen el ismerkedni :)

24L

2015. aug. 14. 22:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát arra kellene ráérezned, hogy kihez szabad odamenned, aki nem küld el, hanem szimpatikusnak talál. Most már én vettem egy aranyos kutyát és elmegyek majd vele sétálni, kiváncsi vagyok valaki odajön-e hozzám ismerkedni.
2015. aug. 28. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ez szerintem kb. olyan, mintha azt mondanád nekik, hogy: "Nagyon bejössz, de nem tudom, hogy mit mondjak, szóval kezdjed te a beszélgetést."
2015. szept. 20. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Tuti bukta a dolog. Chaning tatumnak talán menne.
2015. nov. 9. 16:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem utasítanám el,egy esélyt kapna mindenféleképp.

21/N

2015. nov. 9. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem sikerült. Csak elutasítást kaptam.

Nem egyszer próbáltam, rengetegszer. Tehát általánosságban véve én nem egy szimpatikus ember vagyok. :(

32/F

2015. dec. 27. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:
engem egyszer igy szolitott le egy pasi. az agyig nem jutottunk de azota is nagyon jo baratom. ennek mar 1 eve. :))))
2015. dec. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!