Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én miért nem tetszem soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem tetszem soha senkinek? 21F

Figyelt kérdés

egyszerűen rám sem néznek a lányok és nem is érdeklem őket.

külsőm: rövid, oldalt felnyírt világosbarna haj, barna szemek, 190cm/85kg, szoktam edzeni, sportolni, széles vállam és izmos karom van

belső: alapvetően barátságos, kedves, segítőkész vagyok, és inkább csendes, visszahúzódó típus, de rendszeresen eljárok társáságba, szórakozni (és igen be szoktam rúgni), vannak haverjaim...kicsit lusta, szétszórt és nemtörődöm vagyok, valamint elég félénk lányokkal szemben.

egyéb: egyetemre járok, kifejezetten jól tanulok (és nem büfészakon), már most dolgozni fogok, de mellette mint írtam edzek, sportolok, társasági életet élek, szeretek olvasni...

2015. jún. 27. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
magasvékony level végtelen!
2015. jún. 27. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ahogy itt leírtad magad, nem látok semmi okot arra, hogy miért nem néznek rád a lányok, szerintem egész normálisan nézhetsz ki....lehet hogy az arcod nemigazán tetszik nekik.

Vagy esetleg a kisugárzásoddal van baj, nem tudom.

20/L

2015. jún. 27. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is csak erre tudok gondolni, de mivel sokszor van nagyon jó kedvem és pozitívan állok mindenhez, és akkor sem néznek rám, így gondolom ronda vagyok mint a bűn.
2015. jún. 27. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
szóval ronda vagy, jó külsővel úgyis lenne barátnőd, ha semmit nem teszel érte, akkor is és bizony megnéznének
2015. jún. 27. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért nem, mert csúnya az arcod.

Azért nem, mert nincs jó kiállásod, ami magabiztosságot, dominanciát, férfiasságot, önbizalmat sugall.

Azért nem, mert félénk vagy a lányokkal szemben.

Azért nem, mert nem tudod hogy kell csajozni. Nem vagy tisztában mi a jó módszer megszólítani a lányokat, nem tudod mit kell nekik mondani hogy érdeklődést/vágyat kelts bennük, nem tudod hogy kell elkérni a számukat, randizni velük, megcsókolni őket, stb.

Ezek közül egy vagy több is közrejátszik.

2015. jún. 27. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Leírás alapján pedig nincs próbléma Veled,de nyilván nem mindenkinek ugyanaz tetszik...

külsőd: sok lánynak kb. ez az ideálja

belsőd: nekem pl. a 'és igen be szoktam rúgni' + 'nemtörődöm vagyok' dolog nem tetszik

egyéb: teljesen jó,de ha pl. ezt olyannak mondod aki - h a Te szavaiddal éljek - büfészakon van,az esetleg nem fog Veled ismerkedni,mivel megsértetted és nagyképűnek tűnsz a szemében...

19/n

2015. jún. 27. 14:28
 7/8 anonim válasza:

Nem csodálom, hogy nem találsz barátnőt a mai világban.

Mindenesetre ha gondolod, írj üzenetet, hátha tudok pár jótanáccsal szolgálni! :) 17L

2015. jún. 29. 14:56
 8/8 Adelll válasza:
Mostanában sokat csak külső alapján ítélbek és abba az öltözködés is számít. Leget hogy az a baj. Leírtak alapján nem tudom mi a gond. Lehet h az arcod nem jön be másoknaj vagy csak nincs szerencséd! :/
2015. jún. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!