Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az a megoldás, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a megoldás, ha lentebb adnék a külső igényekből?

Figyelt kérdés

Csajozógép haverom állandóan azzal jön, hogy adjak lentebb a külső igényeimből, mert jobban megéri. (Neki igazából mindegy, csak pina legyen, mert szexfüggő, ha nem kap szexet egy hétig, rángógörcsök jönnek rá és nem tud se koncentrálni se aludni.)

Én mióta ismerem - szobatársak is voltunk - nagyon átlag feletti nővel még nem láttam. Hosszútávú barátnői pedig pláne nem voltak csinosak sem, egytől egyig picit túlsúlyosak voltak.

Én randiztam akkor is már dekoratívabb hölgyekkel, de én is sokszor az átlagos, de csinos nők között keresgélek, s erre azt mondta, hogy azok nem a mi pénztárcánknak vannak teremtve.

(Nem vicc, füzetbe vezette, hogy mennyi költött barátnőjére az adott hónapban/évben. Mert szerinte ha túl sokat költesz egy nőre, akkor papucs vagy. Nála ez a limit évi 10.000 Ft volt.)

Mégis neki ha szakít valakivel, már aznap 2 csajt szed fel, én meg nem voltam eddig túl szerencsés a szerelemben. Pedig komoly kapcsolatot szeretnék, mert nem vagyok híve az egy éjszakásoknak. :(

Csúnyának nem mondanak, mert sokszor kaptam pozitív visszajelzést. Most meg, hogy pár fiatalosabb göncöt - fehér, barnáspiros, sárga nadrág, színben illő tornacipő, Converse felsők - is beszereztem, előfordult, hogy egy-két lány meg is nézett az utcán.

Neki van igaza, vagy min kellene változtatni?

27/F

2015. jún. 23. 19:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ne adj lejjebb az igényeidből. A barátod beteg, mint írtad is.

De azért ne adj lejjebb, mert ha megtalálod a nagy Ő-t, akkor lehet, hogy jobb lehet, hogy rosszabb lesz, mint amit amúgy belőttél magadnak, mert egyszerűen nem csak a külső fog számítani.

Az én nagy Ő-m pl. olyan volt, hogy ha a közelembe került már éreztem a bizsergést a bőrömön és ez azóta is megvan. Nem rossz pasi, de nem a nagykönyvben megírt esetem :) HA megvan az érzés a kinézet kb a 3. helyre kerül a vonzódás és a jellem mögött.

2015. jún. 23. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

10e nagyon hamar összejön, mondok egy példát elmennek moziba+kaja és csak a sajátját fizeti már meg is van a fele! Hiszen egyedül nem ment volna, letölti és megnézi a szobájában.

Utazás randikra, telefonálás, belépők, stb. stb. pörögnek heti szinten is a 10e-ek. Barátod rossz matekból :)

Nekem is volt ismerősöm, szintén csajozógép, havi telefonszámlája 40-110e között.

2015. jún. 24. 06:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Na én a telefonszámla dolgot megoldottam. :D 10-ért korlátlanul beszélek minden irányba belföldön.

Nem vicc, haverom egy szál virágot is csak különleges alkalomra vicc az akkori barátnőjének. Csokrot soha, legalábbis én nem tudok róla, és nem is mondta. Egy szál "gyomnál" - ő mondta így - többet ő nem költ egy nőre, mert az meg úgy is csak elhervad. Pénzkidobás.

Fura egy fazon, az tuti, de neki működött, bár mondom, sem külsőre, sem mentalitásra nem kellene olyan nő, akikkel ő együtt volt. Folyamatosan megalázta telefonon, ha a barátnője akart valamit, bármilyen ötlete volt, a szobatársam első kérdése: "Megint hülye vagy?". Mégis ha összekaptak, a csaj kaparta vissza magát hozzá mindig.

Sőt, volt olyan, mikor bejött hozzá, hogy a jelenlétemben mondta neki a lány, hogy "Annyiszor elégítelek ki, ahányszor szeretnéd, csak ne haragudj rám! Megint hülye voltam, bocsi!" o.O WTF! Nekem ez már a ciki kategória, hogy ennyi tartása nem volt a barátnőjének. És folyamatosan ilyen nőkkel jön össze, a meglepő dolog benne, hogy konkrétan oltogatással szedi fel a nőket. O.O

2015. jún. 24. 08:57
 14/17 A kérdező kommentje:
vicc -> vitt
2015. jún. 24. 08:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Abból ne adj lejjebb, ami boldoggá tesz, a többi meg úgyis folyamatosan változik.

Én is lejjebb adhattam volna, megalkudhattam volna, ahogy próbáltak nyomást gyakorolni rám, hogy tagadjam meg az érzéseimet, aztán ha így tettem volna, most lehet, hogy elvált 30 éves nő lennék. Egyik szomszédomék megalkudtak, pedig majdnem lefújták az esküvőt, de hagyták magukat rábeszélni, aztán el is váltak pár évvel később, most mindkettőnek a második házassága van. Megspórolhatták volna, ha akkor csak magukra hallgatnak, és nem hagyják magukat befolyásolni. Szerencsére közös gyerekük nem lett.

Az meg, hogy ki mennyit költ, az élelmességen is múlik.

A haverod egyébként egy sóher barom, normális nőnek nem kell ilyen pasi, nem a költekezés miatt, hanem ahogy úgy egyáltalán a női nemhez hozzááll.

2015. jún. 24. 09:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne rögtön elfelejteni, sőt kiiktatni az életedből ezt az embert.

Az igényeidből nem lehet "lejjebb adni". Olvasgassál, legyenek magas intellektuális igényeid, és lassan meg fognak változni az igényeid.

Ha pedig már lányok kezdenek megnézni az utcán, járj el szabadtéri bulikra, eseményekre, szemezz, aztán menj oda.

2015. jún. 25. 22:55
 17/17 anonim ***** válasza:

kicsit késő van már fogalmazni, meg nem is tudok magyarul:D

Szóval ha kicsit előtérbe helyezed a belsőt, akkor tudsz igazán beleszeretni valakibe, valami ilyesmit akartam mondani. (Persze legalább egy alap vonzalom kell. Nekem nem nagyon tetszett a barátom, mikor elkezdtünk találkozgatni. Ez 3 éve volt, és egyre szerelmesebb vagyok:))

2015. jún. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!