Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes ilyen nővel foglalkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen nővel foglalkozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves és komoly kapcsolatot keress. Beszélgetés folyamán el mondta , hogy volt akivel első randin lefeküdt. Szerinte hűséges és szereti az őszinte embereket. Viszont az ilyen nők véleményem szerint, másnak is könnyen oda adják magukat. Eddig egy olyan nővel találkoztam , aki tényleg hűséges volt az mellet hogy hamar oda adta magát.

2015. jún. 23. 18:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Attól még egyszer le fekszek vele. :) Pedig úgy nincs vele baj csak hát igen ez a könnyű vérűsége. Szeretem ha egy lány nem adja magát könnyen, vadászás a legjobb.:)
2015. jún. 23. 18:43
 12/23 A kérdező kommentje:
10. Szerintem nem ítélkeztem senki felett sem. Csupán fel tettem a kérdést hogy kinek mi a tapasztalata, az ilyen nőkkel kapcsolatban. Kicsit sem tartom magamat szentnek... Semmi bajom az ilyen nőkkel , csak komoly kapcsolatot nem hiszem hogy kezdenék velük. Volt hasonló könnyűvérű barátnőm de ő tényleg hűséges volt. Volt egy másik hát ő nagyon szerette a kukit...
2015. jún. 23. 18:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannal nem kezdenék komoly kapcsolatot, aki szerint biztos nem lehet hűséges az, aki egyedülállóként lefekszik valakivel, illetve csak azért is megfektetné a lányt, erkölcsi fölényét bizonygatva. Most ettől sokkal jobb, komoly kapcsolatra alkalmasabb ember leszel nála?
2015. jún. 23. 19:15
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha elötted csalta már meg a barátját okkal gondolkoznál ezen. De ezért mert valakivel lefeküdt ugy hogy szingli, és ezért elitéled, hát ez hihetetlen számomra.
2015. jún. 23. 19:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Néhány előttem szóló hímnemű egyednek nagyon nagy a szája, bezzeg ha a pasi fekszik le a nővel első randin akkor azt nem hímr*ngyózzák le. Na de kérdésedre válaszolva, ha annyira nem tudod megérteni, hogy attól hogy egyszer megtette még nem válik könnyűvérűvé, főleg nem hűtlenné. Nem is értem az utóbbi feltételezését, ha nem volt kapcsolatban, akkor miért ne tehette volna meg? Ha ezen nem tudsz túllépni és lenézed meg elítéled amiatt amihez minden joga megvolt és nem bántott vele senkit, akkor inkább ne 'foglalkozz' vele. Ha meg érdekel, akkor ne legyél vele ennyire előítéletes.
2015. jún. 23. 19:50
 16/23 anonim ***** válasza:
"Eddig egy olyan nővel találkoztam", akkor tehát minden más nő ledér és félrekefél, mert te még csak egy hűségessel találkoztál? Csak kicsit vagy sztereotíp.
2015. jún. 23. 19:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Mibol gondolod h nincs vele baj ha meg nem is lattad meg nem is ismered ?
2015. jún. 23. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:
nem vannak kivetekek nem csak a sex a fontos
2015. jún. 23. 20:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Vannak ertekes es huseges nok is 16os,
2015. jún. 23. 20:35
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem vok k,rva sem r,ngyo sem
2015. jún. 23. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!