Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kancsal férfinek hány százalék esély van hogy összejöjjön egy nem kancsal nővel?
Figyelt kérdés
Ti összejönnétek kancsal férfivel ?2015. jún. 22. 14:26
1/9 anonim válasza:
Ha szeretném őt, akkor engem nem zavarna.
2/9 anonim válasza:
De azért, mert kancsal, azért nem gondolnám azt, hogy nem jönnék össze vele. Ha tetszene, akkor természetesen összejönnék vele.
( Előző vagyok )
3/9 anonim válasza:
Egy barátnőm hozzámegy egy kancsal férfihez, bár ő mióta tudja, hogy felnőtt korban is korrigálható (műtéttel), elhatározta hogy megcsináltatja.
4/9 anonim válasza:
Kancsal nőként sosem volt problémám párkapcsolatok terén, imádnak a férfiak :)
Sőt, az öcsémmel együtt hordozzuk ezt a 'tulajdonságot', őérte is bomlanak a nők :)
5/9 anonim válasza:
Aham szoval te kancsal vagy de te nem fogadnad el a masikat kancsalnak....grat hozza, ertelmes vagy
6/9 anonim válasza:
Azt tudom, hogy egy alacsony és ocsmány férfinek 0% az esélye, hogy bármilyen lány is összejöjjön vele. Sőt, amilyen ronda vagyok, még randim sem lehet soha.
7/9 anonim válasza:
Utolso nem te rolad van szo...minden alkalmat meg kell ragadni h sajnaltathasd magad? En nem sajnallak rondasag
8/9 anonim válasza:
Miert ne? Nem amiatt szerezem msrt tokeletes hanem amiatt amilyen a szemelyisege.
9/9 anonim válasza:
Én nem jönnék vele össze mert kikerülöm, de ha én is kancsal lennék és szembe jönne velem akkor lehet összemennénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!