Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet manapság huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság huszonéves nőként, egyedül, vidéki városban ismerkedni?

Figyelt kérdés
(Online ismerkedés kilőve.)
2015. jún. 20. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Debrecenben sok lehetőség van. Fura h nem találsz helyet. Ha csak bemész a Fórumba, iszol egy kávét, eszel, nézelődsz. Sok olyan alkalom jöhet, ahol lehet ismerkedni. Lány létedre neked nem is kell semmit tenned, csak lehetőséget adni a fiúknak, h lépjenek feléd.

Sztem ha itt nem találsz ismerkedési lehetőséget, nincs elég fantáziád, vagy önbizalmad. :)

2015. jún. 20. 18:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Hiába nézelődök vagy üldögélek bárhol, még soha senkit nem érdekeltem.
2015. jún. 20. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Na ez az, amit nem hiszek el. Olyan lány nincs, akit soha senki nem szólít le. Legfeljebb figyelmen kívül hagyod a történteket, ha nem néz ki elég jól az illető.
2015. jún. 20. 18:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Szíved joga nem elhinni, attól még ez így van.
2015. jún. 20. 18:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Debrecen vidéki kisváros?? :D ez azért erős..:) Akkor mit kezdjek én pl. Harkányban. Egyébként megértem a problémádat..nekem is ez a bajom, hogy az utcán munkába menet nem tudok max. buszsofőrökkel, akik nem jönnek be, a munkahelyemen két pasi van és mindkettőnek van családja, szóba jöhetnének még a tanítványaim apukái, de azt meg azért mégsem..A neten már próbáltam, de nem jönnek be akiknek én bejövök..:D Hétvégén szinte sehova sem járok, ha nagy nehezen barátnőmmel tudnunk találkozni és bemegyek mondjuk Pécsre akkor hiába látok meg esetleg olyan srácot, aki tetszik v. én neki, mert a mai pasik csak úgy nem szólítják le az embert..Szóval kb. lehetetlen ez a helyzet..Én már fel is adtam, igaz még csak egy éve van ilyen problémám, azóta vagyok egyedül..:/
2015. jún. 20. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha mégis így van, akkor pedig szólítsátok le ti a pasikat! Nem fog leesni a karikagyűrű az ujjatokról.
2015. jún. 20. 18:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem kisváros, viszont csak ember van sok, lehetőség nem nagyon.
2015. jún. 20. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
En Pesti vagyok megis neten ismerkedtem...
2016. ápr. 12. 07:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Sehol
2021. dec. 1. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!