Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el azokat a férfiakat, akik kerülik a szép nőket, s inkább az átlagos kinézetű lányok társaságát keresik?

Figyelt kérdés

Néhány jó barátom mellett már én is megkaptam nem egyszer. Engem mindig is zavart, ha egy nő külsőre tökéletes. Nem tudom miért, de nem érzem jól magam egy szép nő jelenlétében. Így ok-okozat, kellemest összekötve a hasznossal, a tökéletes szépségű lányokat meghagyom az igazi szívtipró szuperhapsiknak zsák a foltját alapon. Átlagos srácként átlagos lányokat részesítek előnyben. Egyébként is mindenhol ezt hallom: ha egy férfi összejön egy külsőre olyan teljesen átlagos, hétköznapi típusú nővel, egyből megy a fikázás elsősorban olyan nők részéről, akik párkapcsolatban állnak, akik már feleségek, akik szerelmesek a barátjukba/vőlegényükbe/férjükbe, fiatalabbak is, idősebbek is. (Boldog párkapcsolatban élő, tehetős családból származó fiatal lány is epés megjegyzéseket tesz, s a hatvanas, boldog nagymamaként éldegélő idős asszony is.) Tehát mi alapon ejtik meg az alábbi kritikákat, ha egyszer az irigykedés ténye kizárható? (És lehetőleg zárjuk is ki az irigykedés lehetőségét!)

– Milyen kis középszerű az a lány, hát nem valami nagy durranás.

– Ez a hapsi sokkal jobbat, sokkal szebbet érdemelne ennél a lánynál.

– Bezzeg X-nek, Y-nak, Z-nek (ők kimondottan jó nők) nincs hapsija.

– Vajon mit eszik ez a hapsi ezen a kis csúnyácska nőn?

Mint írtam, nem érzem jól magam a szép nők társaságában, mert nem tudok mit reagálni a merevségükre. A szép nők általában kevésbé tudnak felengedni átlagos srácok társaságában, ahol ugyebár nincsenek jóképű hapsik, s ezen felül igen nagy eséllyel a férfitól várják a megváltó csodát, hogy majd önfeláldozó eksönhiróként szórakoztatják, lenyűgözik őket, kitöltik unalmas perceiket. Ellenben az átlagos lányok meglepően közvetlenebbek, barátságosabbak, és nagyon jókat lehet velük poénkodni, és még egy visszahúzódóbb lány is nagyon gyorsan fel tud oldódni (igen, volt már a baráti körömben erre is nagyon sok példa), amire a szép nők nem képesek, mert ők ettől a szinttől előkelőbbnek tartják magukat. Azt ugye tapasztaltátok már ti is, hogy a szép nőknek általában az összes barátnője is szép? És nem azért, mert az átlagos lányok irigységből kerülnék őket, hanem mert alapból maguk a szép nők kerülik a velük nem azonos szépségű nőket.

(Neeem, nem önreklám, nem is társkeresési, és nem is átlagos lány-fenéknyaldosási célzattal kiírt kérdés! Pusztán észrevételek, tapasztalatok megosztása.)

2015. jún. 17. 22:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
16%
Költönö te meg mi a túrósról dumálsz itt :D
2015. jún. 17. 23:14
 12/39 anonim ***** válasza:
78%

Olyan rohadt unalmasak ezek a kérdések. Én sem találtam még csajt 18 éves koromra, mégpedig azért mert önbizalomhiányom van. Magas vagyok, nem vagyok ronda sem, de én is feltehetnék minden nap egy ilyen kérdést. Annyival könnyebb másokra hárítani a hibát, felelősséget, mint nyelni egyet és tenni érte. Én most pont erre készülök.

Nem veszitek észre, hogy minden nap legalább 10 olyan kérdés van, ami arról szól, hogy a nők/férfiak miért ilyenek/olyanok? Mindenféle ember van, van normális, szép, csúnya, okos, buta, kedves, bunkó stb.

Persze olyan is van aki tényleg önhibán kívül nem talál párt, azokat sajnálom is, de sokat nem tudok tenni értük.

2015. jún. 17. 23:15
 13/39 anonim ***** válasza:
29%

Bocsi, kicsit félreértelmeztem a kérdést, előző voltam. Csak átfutottam rajta, most esett le, hogy rosszul értelmeztem. Visszavontam mindent.:D

elozo

2015. jún. 17. 23:17
 14/39 Költőnő? ***** válasza:
a kérdező hsz-ében tett felvetéseire reagáltam:)
2015. jún. 17. 23:21
 15/39 A kérdező kommentje:

#9: A kulcsmondat: "minden vagyok csak szép nem. Átlagos vagyok." Ért a leírásban bármiféle támadás, ami miatt sekélyesnek gondolsz? Átlagos nőként miért húzod fel magad azon, ha valaki kijelenti, hogy a szép nők többsége a szépségükön kívül mást nem is igen tud felmutatni? Elég sok helyen látni/hallani/olvasni/TAPASZTALNI. Ironikus, ahogy sokan pártolják a szép nőket, csak aztán ez a csodaszép elmélet (miszerint a szép nőknek sincs nagyobb elvárásuk, igényük, mint az átlaglányoknak) általában ki is merül a gyakorlathoz érve. Átlagos külső adottságokkal rendelkező nőként találtál egy átlagos külső adottságokkal rendelkező férfit, akivel oda-vissza vagytok egymásért. Tehát miféle teóriának akarsz ellentmondani külső szemlélődőként (mint nem tartozva a szép nők halmazába, s mint elkötelezett, párkapcsolatban élő nő)? De ha már itt tartunk, neked hogyhogy nem jött össze eddig egy kapcsolatod egy szuperférfival sem? Átlagos nőként hogyhogy nem találtál értéket eddig egy szuperférfiban sem? Mit akarsz megcáfolni? Mégis miről beszélünk?

#10: A pénzügyi státuszom nagyjából a béka segge alatt van. :) Szóval nem ürügy, hogy "szebbet" érdemlek.

#12: Nem értem a mondandód lényegét. :)

2015. jún. 17. 23:22
 16/39 anonim ***** válasza:

a környezeted vagy nem akar neked jót, vagy nem átlagos lányokat, hanem átlag alattiakat viszel haza.

mindenesetre, ne foglalkozz a környezeteddel, hülyék mindenhol vannak.

'...de sokat nem tudok tenni értük."

Akkor meg a fszért irsz ide?:)

2015. jún. 17. 23:28
 17/39 Költőnő? ***** válasza:
92%

volt külsőre szuperférfi, bizonyos okokból vége lett. De nekem az a szuperférfi, aki úgy szeret, hogy az nekem is jó és én is így tudom szeretni őt.

Csak külső alapján ítélkezni egy emberről; mondj bmit: sekélyes.

2015. jún. 17. 23:35
 18/39 anonim ***** válasza:
62%

Ennek a kerdesnek tul sok ertelme nincs. Ezen max. Marika neni a szomszedbol fog sopankodni. A kutya le se sz*rja, hogy ki , milyen nore/ferfira hajt. Legalabbis az en kornyezetemben nem valt ki nagy erdeklodest egyik fel kinezete sem es nem csamcsogunk azon, hogy "jaj ennek szebb kene".

Amugy ne legy eloiteletes, attol, hogy vki szep meg lehet, hogy jo tulajdonsagokkal rendelkezik. Nekem vannak szep baratnoim es ismeroseim, tobbsegunkre egy rossz szot nem tudok mondani.

Mielott meg megkapnam, atlagos vagyok(bar jaj ez a szo mostansag kikeszit, foleg elnezve ezeket a lokott kerdeseket) es ugyan ugy szoba elegyedek akar a jokepu, hiperszuperpasikkal is, mert nem erdekel a kinezet.

2015. jún. 17. 23:37
 19/39 anonim ***** válasza:
8%

""volt külsőre szuperférfi..."

""De nekem az a szuperférfi, aki úgy szeret, hogy az nekem is jó ..."

""Csak külső alapján ítélkezni egy emberről; mondj bmit: sekélyes.""

;)

Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy aki egyszer sekélyes volt, az harmadszor is az, csak a különbség az, hogy csökkent az érdeklődők száma, és minősége :)

2015. jún. 17. 23:55
 20/39 anonim ***** válasza:
28%
magyarul Költőnő, önigazolsz abban a tekintetben, hogy hogyan is lehet az, hogy már a kevésbé szuperférfinak is örülnöd KELL de legalább szeret. És ez a lényeg, müllerpeti is ezt mondja, meg anyukám is ezt mondtta gyerekkoromban satöbbi. Mindenki a szuperférfit választja. Amugy a kérdés feltevője is a szupercsajt választaná, ha nem tudná tutira, hogy le sem szarják. Tiszta sor.
2015. jún. 17. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!